Rihanna, Donatella Versace, Amal Clooney: Αυτές είναι οι τρεις οικοδέσποινες του Met Gala 2018

Πριν από μερικούς μήνες, είχα μοιραστεί μαζί σου κάποιες φήμες που κυκλοφορούσαν σχετικά με το θέμα του Met Gala για το 2018. Σύμφωνα με όσα ανέφερε το WWD η θεματική θα αφορούσε τη μόδα και τη θρησκεία, αλλά τίποτα δεν είχε επιβεβαιωθεί επίσημα τότε από τους διοργανωτές και το Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης.

Πρόσφατα λοιπόν, μάθαμε το θέμα! Και -ναι- όλα όσα ακούγονταν ήταν σωστά. Το φετινό θέμα της εκδήλωσης θα είναι “Heavenly Bodies: Fashion and the Catholic Imagination” ( aka: Ουράνια Σώματα: Μόδα και Καθολική Φαντασία).

Το huge νέο όμως δεν είναι μόνο αυτό! Πρόσφατα αποκαλύφθηκαν τα ονόματα των hostess της βραδιάς και πραγματικά ενθουσιαστήκαμε. Δεν θα είναι μια, ούτε δύο. Θα είναι τρεις γυναίκες που με το στιλ τους έχουν επηρεάσει τη μόδα. Ο λόγος για την Rihanna, την Donatella Versace και την Amal Clooney. Ναι, αυτές θα είναι οι οικοδέσποινες του λαμπερού event.

Μετράμε αντίστροφα λοιπόν, για αυτό το δυνατό fashion event και περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε τι θα φορέσει η κάθε μια!

Φωτογραφίες: © Getty Images / Ideal Image

Read More

And More