Παλιά ρούχα… σε φρέσκους συνδυασμούς για στιλάτη επιστροφή στην πόλη!

Το φθινόπωρο είναι η εποχή της αλλαγής, ξεκινάει η νέα σεζόν και όλες επιστρέφουμε με όρεξη για ανανέωση και νέα αρχή! Νέες τάσεις σε ρούχα και αξεσουάρ που μας αλλάζουν το style αλλά κυρίως μας αλλάζουν την διάθεση κάτι που τώρα έχουμε πολύ ανάγκη!

Βεβαίως είναι νωρίς για να αποφασίσεις τι νέο θα βάλεις στην ντουλάπα σου, ώστε να είσαι απόλυτα στιλάτη με βάση τα νέα trends και γι αυτό έχω ήδη αρχίσει να σε ενημερώνω για τις νέες τάσεις , αλλά σήμερα θα κάνουμε κάτι ακόμη πιο χρηστικό!

Μέσα από look που βρήκα ήδη στο instagram και τα φοράνε τα πιο στιλάτα κορίτσια της μόδας θα κάνουμε ένα ωραίο style class με τρόπους να φορέσεις τα παλιά σου ρούχα ή καλύτερα ρούχα που ήδη έχεις με φρέσκους τρόπους τώρα που γυρνάμε στην πόλη!Παλιά ρούχα σε νέο styling, πάρε ιδέες και ανανέωσε το look με τον πιο εύκολο τρόπο.

@caroldaur

Φόρεσε τα μπεζ κομμάτια που αγαπάς ( ένα κουστούμι ή μία φούστα και το σακάκι σου) με λευκό τοπ δίνοντας ένα safari ύφος στις πρώτες city εμφανίσεις σου!Θα δείξει τέλειο με flat μαύρα παπούτσια και μία shoulder bag σε camel απόχρωση.

@naaomiross

Το λευκό σου παντελόνι μπορεί να γίνει το απόλυτο fall item αν το συνδυάσεις με μερικά pastel πλεκτά και του δώσεις νέο ύφος!Το γαλάζιο είναι ένα χρώμα που θα δείξει εντελώς διαφορετικό το σύνολο σου πέρα από τα ανεμενόμενα, δοκίμασε το.

@anoukyve

Ένας συνδυασμός που έχει πολύ στιλάτο αποτέλεσμα, αλλά δεν χρειάζεται να βγεις στην αγορά, γιατί πολύ απλά τα έχεις όλα τα κομμάτια: μαύρο παντελόνι, λευκό t shirt μπεζ ή χακί πουκάμισο ( πάρε από το αγόρι αν δεν έχεις ) και flat καφέ σανδάλια.Τέλειο για comeback στην δουλειά και όχι μόνο!

@anoukyve

Το total white σύνολο του φθινοπώρου κρατάει το παντελόνι και το λεπτό πλεκτό αλλά έρχεται να ανανεωθεί με dark camel ζώνη και σανδάλια καθώς και στρογγυλά γυαλιά που θα το ανανεώσουν στιλάτα.

@ariviere

Το αγαπημένο σου λευκό σορτσάκι θα δείξει απόλυτα φθινοπωρινό αν το συνδυάσεις με φούτερ και suede μποτίνια και τσάντα. Κράτησε το…μαύρισμα σου και ανέδειξε το με τον καλύτερο τρόπο!

@ayling_koenig

Τα αγαπημένα μας shirt dress θα γίνουν new season look αν τα συνδυάσεις με μαύρα μποτάκια και tote black bag. Σύνολο για την πόλη, για το γραφείο, για το ποτό για τις πιο ωραίες στιγμές σου τώρα που επιστρέφεις με ένα κομμάτι πασπαρτού.

@camillecharriere

Το look της παραλίας : shorts με t shirt και σανδάλια γίνεται αυτόματα look πόλης αν φορέσεις το navy blazer που θα δώσει στο σύνολο σου το απαρραίτητο φθινοπωρινό ύφος!

@darjabarranik

Το total black look χρειάζεται ένα φθινοπωρινό twist και αυτά είναι τα λευκά αξεσουάρ. Γόβες ή mules και τσάντα σε λευκό χρώμα θα κάνουν το χειμερινό total black να δείξει πιο χαλαρό και ιδανικο για τις πρώτες fall εμφανίσεις σου.

@_jeanettemadsen_

Το μαύρο φόρεμα σου θα γίνει φθινοπωρινό σύνολο με τα σανδάλια σου και μία χρωματιστή boho τσάντα που θα δώσει χρώμα με μία κίνηση!Αν έχει και γήινη απόχρωση όπως αυτή της φωτογραφίας τότε θα έχεις το τέλειο dress look.

@weworewhat

Φέτος το t shirt που έχει βάτες ήταν το κομμάτι της σεζόν και όλες το βάλαμε στην ντουλάπα μας! Τώρα θα το βάλουμε και για τα φθινοπωρινά μας look με denim κομμάτια και loafers! Δοκίμασε το.

Read More

And More