Screenshop: Η νέα εφαρμογή της Kim Kardashian που μας έχει τρελάνει

Η Kim Kardashian δεν σταματάει λεπτό να μας απασχολεί και να μας ενθουσιάζει με τα νέα της επαγγελματικά βήματα. Μετά από τη συνεργασία που έκανε με τον άντρα της Kanye West για την παιδική συλλογή των Yeezy, κι έπειτα από την επιτυχημένη συλλογή καλλυντικών που την έκαναν να πλουτίσει σε λίγα δευτερόλεπτα (όχι ότι πριν δεν ήταν πλούσια, αλλά τέσπα), φαίνεται πως ετοίμασε κάτι νέο που μόνο απαρατήρητο δεν θα μπορούσε να μας περάσει… ειδικά αν ανήκεις στην κατηγορία των fashion lover!

H Kim “χρησιμοποίησε” το instagram για να αποκαλύψει μια νέα εφαρμογή για ψώνια που δημιούργησε η ίδια, το Screenshop. Αυτό το ισχυρό “εργαλείο” μπορεί να εντοπίσει το brand και την τιμή του κάθε είδους (ρούχα ή αξεσουάρ), μέσα από μια φωτογραφία ή ένα screenshot. Για παράδειγμα: χαζεύεις στο pinterest και βλέπεις μια φωτό με κάτι υπέρ-φανταστικά booties. Κάνεις ένα screenshot, περνάς τη φωτό στην εφαρμογή και αυτή σου λέει που θα τα βρεις και πόσο κοστίζουν. “Νομίζω ότι αυτή η εφαρμογή είναι επαναστατική”, δήλωσε η ίδια στους εκατομμύρια οπαδούς της στο instagram.

Μετά την κυκλοφορία των Kimojis (δηλαδή τα emojis που μοιάζουν με την Kim), η σταρ συνεχίζει να ασχολείται με τον τομέα της τεχνολογίας και δίνει την ευκαιρία στον κόσμο να ανακαλύψει τη μόδα. Αυτό το… Shazam για ρούχα λοιπόν, είναι διαθέσιμο από τώρα.

Read More

And More