Σε αυτήν τη φωτογράφιση η Emily Ratajkowski είναι ίδια η Jackie O’

Σε αυτήν τη φωτογράφιση η Emily Ratajkowski είναι ίδια η Jackie O’ | tlife.gr

Η Emily Ratajkowski μπορούμε να πούμε ότι το μοντέλο – χαμαιλέοντας, αφού μπορεί και προσαρμόζεται σε κάθε consept φωτογράφισης. Την έχουμε δει να ποζάρει για οίκους, την έχουμε δει σε sexy φωτογραφίσεις φορώντας τα μαγιό που σχεδιάζει η ίδια, αλλά και σε γυμνές λήψεις που κόβουν την ανάσα. Η τελευταία φωτογράφιση που έκανε όμως, είναι κάτι εντελώς διαφορετικό, αφού η ίδια μεταμορφώθηκε σε Jackie O.

Η EmRata βρισκόταν στους δρόμους της Νέας Υόρκης και φωτογραφήθηκε ως η πρώην Πρώτη Κυρία. Στις εικόνες, το μοντέλο φοράει ένα oversized παστέλ ροζ παλτό, σχεδόν ίδιο με το ταγιέρ που φορούσε η Jackie την ημέρα που δολοφονήθηκε δίπλα της ο John Kennedy το 1963.

Παρόλο που η ίδια δεν φορούσε καπέλο, επέλεξε τα μαλλιά της να έχουν 60’s style και το μακιγιάζ της να παραπέμπει σε αυτήν τη δεκαετία.

Η αλήθεια είναι πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το στιλ της Jackie O’ έχει πρωταγωνιστικό ρόλο σε ένα fashion consept. Την τελευταία φορά είδαμε τον οίκο Moschino να δημιουργεί κλώνους της Kennedy πάνω στο catwalk, ενώ από πίσω “κρυβόντουσαν” η Joan Smalls, η Gigi και η Bella Hadid, η Kaia Gerber.

READ more