Serena Williams: Φόρεσε μια tutu φούστα από την Off-White x Nike συλλογή… εντός γηπέδου!

Η Serena Williams είναι από τις λίγες αθλήτριες που έχουν καταφέρει να απασχολήσουν τόσο πολύ τον κόσμο της μόδας, αλλά όλο αυτό δεν έχει γίνει τυχαία. Μάλιστα, αυτήν τη φορά κατάφερε να γίνει πρώτο όνομα συζήτησης όχι για έναν, αλλά για δύο λόγους! Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή…

Πριν από μερικές εβδομάδες έγινε η ανακοίνωση ότι το διάσημο brand αθλητικών ειδών Nike, ετοιμάζει μια φοβερή συλλογή που θα σχεδιάσει οVirgil Abloh. Αναρωτιέσαι ποιος είναι αυτός; Είναι ο σχεδιαστής που κρύβεται πίσω από το πλέον διάσημο brand Off – White το οποίο έχει ξετρελάνει τις διάσημες και όχι μόνο.

Anyway! Η Nike δημιούργησε μια capsule collection με το Off – White και φυσικά η Serena ήταν από τις πρώτες που φόρεσαν αυτά τα fashion items. Μια tutu φούστα (ονομαζόμενη και ως “Queen”, ένα μαύρο τοπ, silver sneakers και ένα διχτυωτό καλσόν ήταν αρκετά για να καταφέρει να κλέψει την παράσταση και να ασχοληθούμε με τη στιλιστική της επιλογή.

Ακόμα δεν έχει υπάρξει κάποιο αρνητικό σχόλιο για το look της, σε αντίθεση με την τελευταία της στιλιστική επιλογή που είχε προκαλέσει αντιδράσεις. Η Serena πριν από λίγο καιρό είχε φορέσει μια μαύρη, στενή ολόσωμη φόρμα κάτι που της απαγορεύτηκε να ξαναφορέσει.

Read More

And More