Sexy, Boho ή Trendy! Τα πιο hot weekend looks μιας επιτυχημένης απόδρασης!

Πως θα χαρακτήριζες το στιλ σου; Τι τύπος είσαι; Προτιμάς τα sexy looks; Νιώθεις άνετα με boho φορέματα; Ή μήπως επιλέγεις trendy κομμάτια;

Όποιο κι αν είναι το στιλ σου εμείς σου ετοιμάσαμε τα looks που θα σου λύσουν τα χέρια σε μια weekend απόδραση. Γιατί κάθε καλοκαίρι έχουν την τιμητική τους…
Παίζουμε με τις τάσεις και συνθέτουμε τις πιο κομψές εμφανίσεις για κάθε budget. To μόνο που έχεις να κάνεις είναι κλικ πάνω στο look που σου αρέσει!


Εκτυφλωτικά κόκκινα, αισθησιακά leopard και επιβλητικά αξεσουάρ. Όλα μαζί συνθέτουν super sexy εμφανίσεις για ένα διήμερο όλο προκλήσεις. To σωστό μαγιό, το ιδιαίτερο φόρεμα και τα πανύψηλα παπούτσια θα σε βοηθήσουν να μην περάσεις απαρατήρητη.


Ζήσε στην εναλλακτική πλευρά της μόδας. Ο καλύτερος τρόπος για να δημιουργήσεις ιδιαίτερα σύνολα για το weekend είναι συνδυάζοντας boho αξεσουάρ με το αγαπημένο σου maxi φόρεμα. Οι τσάντες που θυμίζουν ταγάρι επανέρχονται στις τάσεις της σεζόν και σε προκαλούν σε ένα fashion statement!

Φεύγεις από την πόλη αλλά στις αποσκευές σου παίρνεις τις αγαπημένες σου καλοκαιρινές τάσεις! Γιατί είσαι κορίτσι ενημερωμένο και πάντα ακολουθείς τις προσταγές της μόδας. Ρίγες, έντονα prints, χρώματα… όλα στη διάθεσή σου!

Read More

And More