Sexy look! Aν θες να το πετύχεις πρέπει να δεις αυτό το αφιέρωμα!

Σήμερα είναι το Αγίου Βαλεντίνου και κάποιες από εμάς θα βγουν να γιορτάσουν μαζί με το ταίρι τους την ημέρα των ερωτευμένων. Sexy look είναι το ζητούμενο και γι αυτό σου έχω ήδη ετοιμάσει θέματα ώστε να είσαι κατάλληλα προετοιμασμένη.

Παρόλα αυτά το sexy look είναι ζητούμενο και για όσες δεν έχουν ταίρι και θέλουν να γοητεύσουν το επόμενο.

Το να προβάλεις τη θηλυκότητα σου είναι κάτι αυτονόητο που δεν έχει να κάνει καθόλου με τη μόδα. Γυναίκα είσαι κι αυτό είναι το φυσιολογικό. Άλλωστε η μόδα πολλές φορές επιβάλλει trends και τάσεις που δεν θα τις χαρακτήριζε η κομψότητα.

Το sexy look έχει κανόνες για να παραμείνει κοντά στο κομψό και να μην θυμίζει κάτι…cheap!

Συγκράτησε πως η κομψότητα είναι σαφέστατα ένας τρόπος έκφρασης της θηλυκής σου πλευράς. Και δεν χρειάζεται να καταφεύγεις σε υπερβολές και σε περίπλοκους συνδυασμούς για να αρέσεις αφού ένα φόρεμα στη σωστή γραμμή για το σωματότυπό σου μπορεί να φανεί σωτήρια λύση και να κλέψεις τις εντυπώσεις και να γοητεύσεις το άλλο φύλο!

Σήμερα θα κάνουμε ένα αφιέρωμα σε sexy φορέματα παπούτσια και top που μπορείς να φορέσεις και να δώσεις μία sexy αίσθηση στην εμφάνιση σου, πήγα στα μαγαζιά και σου ετοίμασα ένα απολαυστικό ρεπορτάζ ώστε να δεις και να επιλέξεις αυτό που θα σου δώσει εσένα το sexy mood που σου ταιριάζει!

Φορέματα

Τα sexy φορέματα δεν είναι απαραίτητα και προκλητικά, μία ωραία διαφάνεια ένα αποκαλυπτικό σημείο αλλά κυρίως η τέλεια εφαρμογή πάνω στο σώμα σου αρκούν για να το πετύχεις. Διάλεξε προσεκτικά το φόρεμα σου και μην υποκίψεις σε too mini δεν είναι πάντα η σωστή λύση.

Κάνε κλικ εδώ για να δεις τα πιο sexy φορέματα της αγοράς!

Παπούτσια

Tα sexy παπούτσια προϋποθέτουν σωστό τακούνι που συνήθως είναι λεπτό και φίνο σχέδιο. Μακριά από φιάπες και chunky σχέδια, διάλεξε στιλατα πέδιλα με λαμπερά στοιχεία ή classic γόβες με χρώμα και βεβαίως το animal print σαν λεπτομέρεια πάντα δίνει ένα sexy tone!

Κάνε κλικ εδώ για να δεις τα πιο sexy shoes της αγοράς!

Top

Crop top, ώμοι έξω ωραία αέρινα υφάσματα και κυρίως μαύρο χρώμα ή metallic είναι οι κορυφαίες επιλογές για το κομμάτι που αν είναι σωστό ακόμη και με το boyfriend jean σου θα δείχνει…hot! Δώσε σημασία στο ύφασμα και στην εφαρμογή ώστε να δείχνει τέλειο πάνω σου.

Κάνε κλικ εδώ για να δεις τα πιο sexy top της αγοράς!

Read More

And More