Shapeless dress! Αυτό είναι το φόρεμα που πρέπει να έχεις φέτος

Καθώς η θερμοκρασία ανεβαίνει, θα αρχίσουν να κάνουν την εμφάνιση τους και τα πιο δροσερά ρούχα. Αυτονόητα, λοιπόν, σκεφτόμαστε τι φοράμε όταν κάνει ζέστη χωρίς να χάνουμε την θηλυκότητα μας. Το μοναδικό κομμάτι που πάντα μας βγάζει ασπροπρόσωπες είναι το φόρεμα.

Ένα κομμάτι που χαρακτηρίζει το γυναικείο ντύσιμο, κλασικά θηλυκή επιλογή που μπορείς να φορέσεις παντού όλες τις ώρες και να έχεις πάντα ένα κομψό αποτέλεσμα. Εκτός από το μικρό μαύρο φόρεμα που φοράς όλο τον χρόνο, και τα boho που επιλέγουμε όλες με μανία το καλοκαίρι, κάθε σεζόν υπάρχουν νέες τάσεις που έρχονται να δώσουν μία νέα αίσθηση στο look σου με πολλές επιλογές για όλες και για όλα τα style.

Εγώ οφείλω να σε ενημερώσω για την μεγαλύτερη τάση στα φορέματα φέτος, ώστε να κάνεις τις σωστές αγορές εμπλουτίζοντας την ντουλάπα σου με το κομμάτι – κλειδί!

Shapeless dress!

Είναι άνετο, αέρινο, στιλάτο και δεν έχει κανένα… σχήμα. Σου χαρίζει αυτό που θες για το καλοκαίρι: ελευθερία! Τα it girls το έχουν ήδη λατρέψει και σίγουρα το έχεις εντοπίσει στα καταστήματα. Καιρός να το βάλεις και στην ζωή σου!

Φοράς ένα κομμάτι και είσαι στιλάτη, δεν ζεσταίνεσαι και σίγουρα έχεις μία υπέροχη εμφάνιση! Επίσης, στην βαλίτσα των διακοπών σου δεν χρειάζεται να πάρεις πολλά πράγματα για να τα συνδυάζεις, αλλά λίγα φορέματα αρκούν, για να είσαι στιλάτη από την παραλία μέχρι το ποτό στο καλντερίμι.

Πάμε να δούμε μαζί τις πιο στιλάτες επιλογές με shapeless dress, ώστε να πάρεις ιδέες πως φοράς το πιο hot φόρεμα της σεζόν!

@weworewhat

Το μήκος του φτάνει μέχρι τον αστράγαλο και συνήθως έχει και ένα ruffle detail στο τέλος.  Συνδύασε το με sliders για στιλάτο αποτέλεσμα όπως τα fashion girls.

@aelin_koeyig

Πολύ δημοφιλής είναι και η off shoulder εκδοχή του. Αν επιλέξεις ένα τέτοιο, μάζεψε τα μαλλιά σου και φόρεσε μικρούς χρυσούς κρίκους .

@aelin_koeyig

Αν σου αρέσουν οι γήινες αποχρώσεις θα βρες πολλά shapeless dress σε αυτά τα χρώματα και σίγουρα θα το αναδείξεις άψογα με πολλά χρυσά κοσμήματα.

@aelin_koeyig

Αν διαλέξεις ένα με minimal γραμμή, φρόντισε να έχει statement μανίκια για ακόμη καλύτερο look και φόρεσε το με vintage style κοσμήματα.

@monikh

Είναι τόσο άνετο και όμορφο που μπορείς να το φοράς μέσα στο σπίτι στην παραλία στην βόλτα στο νησί αλλά και στο γραφείο είναι επίσημα το κομμάτι πασπαρτού για φέτος!

@naaomiross

Κουμπιά βολάν και ασύμμετρο ύφος είναι τα χαρακτηριστικά που ίσως βρεις σε αυτό το φόρεμα. Εσύ δεν έχεις παρά να το συνδυάσεις με απλά sneakers για να έχεις το αποτέλεσμα που θες.

@vikyandthekid

Το φόρεμα αυτό δείχνει ιδανικό για καλέσματα σε παραλία ή γάμους στο νησί. Διάλεξε ένα με έντονο χρώμα και open back σχέδιο για εμφάνιση που μένει αξέχαστη.

@vikyandthekid

Το λευκό και mini είναι ίσως η εκδοχή που φοράς περισσότερο, γιατί θα το επιλέξεις και για τις βόλτες σου στην πόλη και για τις διακοπές σου!

@naaomiross

Τα floral δεν θα έλειπαν από αυτό το κομμάτι. Διάλεξε μικρά floral και χρώματα που σε κολακεύουν και συνδύασε παπούτσια σε bold απόχρωση για να ολοκληρώσεις το look.

@vikyandthekid

H παλέτα των χρωμάτων είναι μεγάλη εσύ φρόντισε να επιλέξεις ένα χρώμα που σου πηγαίνει ώστε να φορέσεις το φόρεμα αυτό για πολλές σεζόν ακόμη αφού, όπως κατάλαβε,ς το shapeless dress ήρθε για να…μείνει!

Read More

And More