SHOES: Τα ωραιότερα παπούτσια της σεζόν στις βιτρίνες του Tlife!

Παπούτσια! Το αξεσουάρ που όλες λατρεύουμε και καθόλου τυχαία αφού μπορούν να διαμορφώσουν το στιλ και να δώσουν διαφορετικό χαρακτήρα στο κάθε μας look!

Φέτος η μόδα της σεζόν προτείνει πολλές και διαφορετικές επιλογές. Eμείς όμως σήμερα σου συγκεντρώσαμε flat shoes, high heels και πλατφόρμες για να προσθέσεις και στη δική σου wishlist το κατάλληλο ζευγάρι για το στιλ και το budget σου.

Κάνε κλικ επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές…

/
Τα φλατ παπούτσια απολαμβάνουν τη μεγάλη στιγμή τους και είναι απλά παντού! Από τις πασαρέλες μέχρι τις καθημερινές αλλά και τις βραδινές εμφανίσεις. Δες τα πιο hot στιλ της σεζόν για να βρεις το σωστό ζευγάρι για σένα!

Κάνε κλικ επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές σε φλατ παπούτσια

/
Είναι πρακτικές, άνετες και ιδανικές για τα καλοκαιρινά σου looks. O λόγος φυσικά για τις πλατφόρμες που κατάλληλα συνδυασμένες όμως μπορούν να δείξουν πολύ stylish! Tαίριαξε τις με maxi φούστες ή φορέματα και αλλά και με ολόσωμες φόρμες και playsuits.


Κάνε κλικ επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές σε πλατφόρμες

/
Είναι θηλυκά, είναι κομψά κι έχουν αυτήν τη μοναδική ικανότητα να είναι εξαιρετικά sexy! Eπίλεξε ένα ζευγάρι high heels σε ουδέτερο χρώμα για να τα κρατήσεις για καιρό στην γκαρνταρόμπα σου και σε έντονο ή με εντυπωσιακά prints για μια statement εμφάνιση.

Κάνε κλικ επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές σε high heels

Read More

And More