Shopping time: Αν ψάχνεις τα σωστά flat παπούτσια για αυτή την εποχή, εδώ θα το βρεις!

Φθινόπωρο σημαίνει αλλαγή στο style, αφήνουμε το boho color ύφος του καλοκαιριού και μπαίνουμε σιγά σιγά σε πιο σοφιστικέ styling!Τώρα τα μεγαλύτερα ζητήματα είναι τα παπούτσια και τα πανωφόρια. Θα πρέπει σιγά σιγά να φορέσουμε πιο autumn κομμάτια για να μπούμε στο νέο κλίμα και να υιοθετήσουμε τα νέα trends.

Σήμερα θα κάνουμε ένα μεγάλο αφιέρωμα στα flat shoes που μπορείς να φορέσεις αυτή την στιγμή και δεν είναι άλλο από τα flats.

Mπαλαρίνες, mules και στιλάτα slingbakcs θα μπουν στην ντουλάπα σου και θα ανανεώσουν τις εμφανίσεις σου, δες τις προτάσεις της fashion editor με τα πιο ωραία flat shoes της αγοράς!

Μπαλαρίνες

Kλασικές διαχρονικές και πάντα η λύση που μας βγάζει ασπροπρόσωπες. Σιγά σιγά έχει αλλάξει το σχήμα τους γίνονται πιο μυτερές και με V κόψιμο μπροστά ενώ τα χρώματα αλλάζουν σε πιο γήινα ή pastel χωρίς να αφήνουμε τις κομψές μαύρες εκτός ντουλάπας μας.

Δες εδώ τι προτείνει η fashion editor

Μules

Eδώ και μερικές σεζόν έχουν κάνει δυναμικό comeback και μπορεί να αλλάξουν με μία κίνηση όλο το σύνολο μας. Με χρώμα ή με prints διάλεξε το σχέδιο που θα φορέσεις με όλα τα φθινοπωρινά σου look, και θα πάρεις πολλά like.

Δες εδώ τι προτείνει η fashion editor.

Slingbacks

Για μένα η πιο στιλάτη λύση αυτή την περίοδο. Φόρεσε τις με το jean σου και αέρινα πουκάμισα και δημιούργησε ένα french style σαν αυτό που έχουν τα κορίτσια στο Παρίσι. Το τακούνι να είναι block και χαμηλό ώστε να είναι άνετες και ιδανικές για όλη μέρα.

Δες εδώ τι προτείνει η fashion editor.

Read More

And More