Shopping Time! Απέκτησε τα βασικά κομμάτια της ανοιξιάτικης γκαρνταρόμπας on line!

Από την άνεση του καναπέ σου, από τη χαλαρή ατμόσφαιρα του σπιτιού σου, μπαίνεις στον υπολογιστή σου, σερφάρεις στις διαδικτυακές μπουτίκ και κάνεις shopping!

Ψάχνουμε τις αγαπημένες μας διευθύνσεις και ανακαλύπτουμε τις καλύτερες προσφορές! Δες εδώ όλα τα βασικά κομμάτια που θα χρειαστείς για τη νέα σεζόν στις πιο εντυπωσιακές τιμές!

Φλοράλ φόρεμα 76.00 ευρώ Topshop
Τα ανθισμένα prints κυριαρχούν στα ρούχα και στα αξεσουάρ της Άνοιξης! Μπορείς να το φορέσεις με ταμπά oxfords, ψάθινο καπέλο και εντυπωσιακά κολιέ το πρωί, με ψηλοτάκουνα και χρωματιστά bangles το βράδυ!

Τσάντα από δέρμα πύθωνα Michael Kors από 189 ευρώ τώρα 135 ευρώ
Επένδυσε σε snake prints για το καλοκαίρι αλλά πρόσεξε τις αναλoγίες και μην υπερβείς τα εσκαμμένα όπως η Jennifer Lopez.


Wrap Dress Diane Von Furstenberg από 236 ευρώ τώρα 165 ευρώ

Επένδυσε στο κλασικό φόρεμα που εισήγαγε η Diane Von Furstenberg σε ένα διαχρονικό μοτίβο!


Φλατ μποτάκια Topshop από 32 ευρώ τώρα 13.5 ευρώ

Τα μποτάκια δεν είναι χειμερινό κομμάτι! Μπορείς να επενδύσεις σε ένα ζευγάρι από λεπτό δέρμα και να το συνδυάσεις με το τζιν σορτσάκι σου και ένα χαλαρό τοπ.

Γόβα σουέντ Buldoza.gr από 40,00 ευρώ τώρα 36,00 ευρώ
Εάν ψάξεις στα σωστά sites θα βρεις καταπληκτικές προσφορές όπως αυτές οι γόβες! Θα αγοράσεις κλασικά κομμάτια χωρίς να βγεις από το budget σου.


Τοπ Blanco 22.99 ευρώ

Το πουά επανέρχεται φέτος με σέξι διάθεση! Συνδύασέ το με μια μαύρη φούστα σε γραμμή Α και γόβες σε έντονο χρώμα όπως κίτρινο ή πορτοκαλί!


Βραχιόλι Ted Baker από 90.53 ευρώ τώρα 28.86 ευρώ

Επένδυσε σε ένα εντυπωσιακό κόσμημα που συνδυάζει χρυσό και ασημένιο και έτσι πολλαπλασιάζει τους πιθανούς συνδυασμούς με όλα τα κομμάτια της ντουλάπας σου!


Τσάντα Paul & Joe από 188.68 ευρώ τώρα 75.47 ευρώ

Τα 70s επέστρεψαν δυναμικά φέτος! Τα είδαμε σε φορέματα, σε τζιν πουκάμισα αλλά και σε τσάντες με εντυπωσιακά prints!


Πουκαμισο-φόρεμα από 114 ευρώ τώρα 60 ευρώ

Το νέο κατάστημα London Fashion φέρνει Λονδρέζικες τάσεις στην Ελλάδα ενώ ήδη έχει κερδίσει επώνυμους fans όπως η Κάτια Ζυγούλη, η Τάμτα αλλά και ο Σάκης Ρουβάς. Εμείς ξεχωρίσαμε αυτό το πουκαμισο-φόρεμα που μπορείς να το φορέσεις όλο το χρόνο με το αναλογο styling! Μην ξεχάζεις να το στενέψεις στη μέση με μια ταμπά ζώνη!

Read More

And More