Shopping time: Φορέματα χρωματιστά, μαύρα ή με prints που θα ανανεώσουν το look σου!

Τα φορέματα είναι σαφώς… γυναικεία υπόθεση! Ακόμα κι αν είσαι λάτρης του masculine style, δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχεις έστω κι ένα στην ντουλάπα σου που να προσαρμόζεται στις δικές σου απαιτήσεις. Τα φορέματα αποπνέουν κομψότητα, φινέτσα και θηλυκότητα! Είναι το κομμάτι που μπορεί να σε βγάλει από κάθε δίλημμα (τύπου: τι να φορέσω στη δουλειά, μέχρι τι να φορέσω στο γάμο) και με μια κίνηση είναι ικανό να σε κάνει να νιώσεις φουλ αυτοπεποίθηση.Οκ οκ, αυτά τα ξέρεις ήδη! Δεν είναι καιρός όμως να επενδύσεις σε νέα σχέδια; Ε ναι, αλλάξαμε σεζόν, άλλαξαν και οι τάσεις, οπότε θα αλλάξει και η γκαρνταρόμπα μας. Οπότε ας δούμε τον οδηγό αγοράς που δημιούργησα για να διαλέξεις αυτό ή αυτά που θα σε ανανεώσουν στιλιστικά… και ψυχολογικά (πάντα).

Mαύρα

Κομψό, διαχρονικό και δεν σε απογοητεύει ποτέ. Το μαύρο φόρεμα είναι ο καλύτερος φίλος της κάθε γυναίκας και η αφορμή για να δείχνει ακόμα πιο τέλεια και ξεχωριστή. Το φοράς το πρωί στη δουλειά, το απόγευμα για καφέ, το βράδυ για ποτό. Το συνδυάζεις με τα πάντα, με μαύρα ή πολύχρωμα αξεσουάρ γιατί σου δίνει αυτήν την επιλογή.

Δες τι προτείνει η fashion editor

Φορέματα με prints

Tα prints έχουν μπει δυναμικά στη ζωή μας, στην καθημερινότητά μας και για την ακρίβεια στα ρούχα μας. Τα φορέματα έχουν ιδιαίτερη αδυναμία στα prints και τα prints έχουν ιδιαίτερη αδυναμία στα φορέματα. Καταλαβαίνεις λοιπόν, ότι μιλάμε για κάτι αμοιβαίο! Φόρεσέ τα το πρωί με ankle boots και το βράδυ και το βράδυ με ψηλοτάκουνα πέδιλα. Το printed φόρεμα δεν θέλει πολλά – πολλά, οπότε ένα ζευγάρι παπούτσια και μια τσάντα σε minimal ύφος είναι πολύ οκ για να αναδείξουν το στιλ σου.

Δες τι προτείνει η fashion editor

Χρωματιστά φορέματα

Είναι άκρως στιλάτα. Είναι μοναδικά και συνδυάζονται με κομψές μπότες ή μποτάκια. Γενικά τα χρωματιστά φορέματα είναι must αγορά για φέτος και σου τα προτείνουμε ανεπιφύλακτα, ειδικά αν ακολουθείς πιστά τις τάσεις. Με χρώματα έντονα που θα κάνουν την διαφορά στην εμφάνιση σου φέτος!

Δες τι προτείνει η fashion editor

Read More

And More