Shopping time: Με αυτά τα εσώρουχα θα μείνεις…αξέχαστη!

Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και εγώ σου έχω ήδη ετοιμάσει ένα μεγάλο ρεπορτάζ με ρούχα και styling για την βραδιά των ερωτευμένων, αλλά και μια λίστα με τα Must Have της βραδιάς.

Αφού τελειώσαμε με το “εξωτερικό” styling, ήρθε η ώρα να ασχοληθούμε με το “εσωτερικό” που είναι όσο σημαντικό και το έξω. Σήμερα φίλη μου, θα μιλήσουμε για τα εσώρουχα που θα αποθεώσουν την εμφάνισή σου αυτήν την ερωτική βραδιά.

Για τον λόγο αυτό πήγα ήδη στα μαγαζιά είδα διάλεξα και επανήλθα με ένα μεγάλο αφιέρωμα.

Τα πιο hot και τα πιο σέξι εσώρουχα της αγοράς που θα εκπλήξουν τον αγαπημένο σου και θα αναδείξουν την ultra θηλυκή πλευρά του εαυτού σου.

Μήπως όμως είσαι single; Μην σκας! Τα εσώρουχα πάντα φτιάχνουν τη διάθεση και ανεβάζουν την αυτοπεποίθηση μιας γυναίκας και δεν υπάρχει καλύτερη μέρα από αυτήν του Αγίου Βαλεντίνου για να ανανεώσεις τα lingerie σου!

Εσώρουχα γαι όλα style και κυρίως για όλα τα πορτοφόλια. Σε λευκό, μαύρο, κόκκινο, ροζ, μπορντό χρώμα και δημιουργημένα από τούλι ή δαντέλα που αφήνουν “εκτεθειμένα” κάποια σημεία του σώματος, είναι μερικές από τις επιλογές που σου έχω ετοιμάσει!

Δες εδώ τι σου διάλεξε η fashion editor!

Read More

And More