Shopping time! Tι να αγοράσεις ώστε να φορέσεις σωστά 3 μεγάλες τάσεις!

Οι νέες τάσεις έχουν μπει για τα καλά στην ζωή μας και σιγά σιγά και στην ντουλάπα μας. Σου έχω ετοιμάσει ήδη μεγάλο αφιέρωμα στα new trends και μάλιστα διπλό, στα πιο στιλάτα παπούτσια που είδαμε στα catwlaks και σε ποια κομμάτια να επενδύσεις ώστε να υιοθετήσεις σιγά σιγά τις πιο δυνατές τάσεις για φέτος!

Είμαι εδώ για σένα ώστε να σε βοηθήσω με τα νέα δεδομένα της μόδας. Έχω ήδη κάνει βόλτα στα μαγαζιά και σου ετοίμασα ένα ποιοτικό ρεπορτάζ με προτάσεις για να φορέσεις 3 ακόμη δυνατές τάσεις: Tartan, 70s chic και lingerie.

Tartan

Το αγαπημένο καρό ήταν για αυτή την σεζόν παντού στην collection του οίκου Dior σε πολλά χρώματα και σε πολλά items!Πράσινο κόκκινο ή και κίτρινο αυτή την σεζόν θα φορέσουμε καρό και θα είμαστε απόλυτα chic.

Η fashion editor προτείνει

70’s chic

Από τις πιο ωραίες συλλογές για μένα ήταν αυτή του οίκου Celine με tribute στην γαλλική φινέτσα της δεκαετίας του 70! Μαντήλια, φορέματα με prints, μπότες και aviator γυαλιά ηλίου θα δημουργήσουν το πιο stylish urban look για αυτή τη σεζόν.

Η fashion editor προτείνει

Lingerie

Kομψός αισθησιασμός και υπέροχα κομμάτια που έχουν lingerie details από τον οίκο Chloe!Satin φούστες, φορέματα από μετάξι, δαντέλα και dark χρώματα είναι τα βασικά συστατικά για να έχεις ένα τέτοιο σύνολο.

Η fashion editor προτείνει

Read More

And More