Shopping time: Ζακέτες, leather jacket και ζεστά μπουφάν για τα πρώτα κρύα!

Ο καιρός πάει από το κακό στο χειρότερο και ήδη σε προβληματίζει αρκετά τι θα φορέσεις πάνω από τα αγαπημένα σου looks. Όταν λέω τη λέξη “πάνω” εννοώ φυσικά το πανωφόρι! Ξεκάθαρα χρειάζεσαι κάτι πιο ζεστό για να συνδυάσεις με τα αγαπημένα σου bottoms, τοπ ή φορέματα. Επίσης, γνωρίζω ότι κάθε νέα σεζόν “στροβιλίζει” έντονα στο κεφάλι σου η ιδέα να επενδύσεις σε κάτι καινούριο που θα σου αλλάξει τη διάθεση και θα κάνει update στα looks σου. Είσαι έτοιμη λοιπόν, να παραδοθείς σε μια ακόμα εμπειρία shopping; Ξεκάθαρα ναι…

Για την υλοποίηση του σημερινού θέματος πήγα στα μαγαζιά και σου ετοίμασα έναν οδηγό αγοράς με τα πιο stylish πανωφόρια που θα βρεις τώρα στα καταστήματα και τα online shops. Τα leather jacket, οι ζακέτες και τα puffer jacket έχουν την τιμητική τους αυτήν την εποχή κι εμείς με τις επιλογές μας προσπαθήσαμε να καλύψουμε όλα τα γούστα και budgets φυσικά. Πάμε να δούμε αναλυτικά;

Leather jacket

Τα τελευταία χρόνια έχουμε αγαπήσει πολύ τα leather jackets. Τα συναντάμε κυρίως σε biker style και σε μαύρο χρώμα, ενώ κάποιες φορές τα έχουμε πετύχει και σε ταμπά ή ακόμα και green. Πάντα όμως έχουν την ίδια γραμμή, διακοσμητικά φερμουάρ και κουμπιά που θυμίζουν… μηχανόβιο. Ξέχνα τα όλα αυτά. Ή μάλλον έχε ένα τέτοιο μιας και είναι ένα διαχρονικό κομμάτι και ετοιμάσου να προσθέσεις ένα ακόμα leather jacket στην ντουλάπα σου σε λίγο πιο chic ύφος.

Δες τι σου διάλεξε η fashion editor

Ζακέτες

H φθινοπωρινή σεζόν θέλει και το ανάλογο look! Ένα look που θα σε διατηρεί στιλάτη, αλλά και “τόσο – όσο” ζεστή. Σε αυτό το σημείο όμως, θα σε θέσω το εξής ερώτημα: ποιο είναι το κομμάτι κλειδί που σε διατηρεί cozy, νιώθεις όμορφα όταν το φοράς και εμπιστεύεσαι τη διαχρονικότητά του; Μα φυσικά η ζακέτα.

Δες τι σου διάλεξε η fashion editor

Puffer jacket

Τα συγκεκριμένα jackets είναι μεγάλη τάση και τα έχουμε δει σε catwalks, φορεμένα από διάσημες και fashion girls. Σήμερα λοιπόν, θα δούμε ξεχωριστούς τρόπους για να το φορέσεις κι εσύ με διαφορετικά looks, κάθε ώρα της ημέρας και σε πολλές περιστάσεις. Σε περίπτωση που δεν έχεις ένα puffer jacket σου προτείνω να αποκτήσεις ένα τώρα στις εκπτώσεις γιατί πολύ απλά αξίζει να το έχεις στην ντουλάπα σου. Εκτός του ότι είναι πολύ ζεστό, ταυτόχρονα είναι το must – have πανωφόρι της σεζόν.

Δες τι σου διάλεξε η fashion editor

Read More

And More