Shopping time!Ηοοdies, πλεκτά, πουκάμισα. Πήγαμε στα μαγαζιά και σου διαλέξαμε τα πιο ωραία!

Το φθινόπωρο μπήκε για τα καλά και το κρύο μας κάνει να θέλουμε να έχουμε και πιο ζεστά outfits.Tα top είναι βασικά για την εμφάνιση μας και σίγουρα ψάχνουμε τώρα τα πιο ωραία που θα μας ανανεώσουν και θα μας δώσουν ένα πιο fall style.

Tα πιο ζεστά και στιλάτα hoodies, τα πιο light πλεκτά που τώρα είναι η πρώτη σου επιλογή, αλλά και new age πουκάμισα που αποτελούν εδώ και μερικές σεζόν το πιο δυνατό trend.

Εγώ έκανα ένα μεγάλο ρεπορτάζ αγοράς και θα σου δείξω μερικά από τα πιο ωραία top που είδα τώρα στις βιτρίνες. Εσύ μπορείς να απολαύσεις το θέμα και να δεις ποιο θα είναι το επόμενο top που θα βάλεις στην ντουλάπα σου μετά από ένα ποιοτικό shopping.

Hoodies

Η πρώτη επιλογή με το που ξεκινάει το φθινόπωρο αφού έχει όλα τα στοιχεία που θες τώρα από το ντύσιμο σου. Διάλεξε ένα σε loose ύφος και φόρεσε το με τα πάντα, με παντελόνι με φούστα πάνω από ένα φόρεμα ή κράτησε ένα πιο street style συνδυάζοντας το με sneakers και gym pants.

Δες τις προτάσεις της fashion editor

Πλεκτά

Τα φθινοπωρινά πλεκτά δίνουν αμέσως μία cosy αίσθηση στο look σου και δεν χρειάζεται να έχεις και πανωφόρι. Τα συνδυάζεις ιδανικά με ψηλόμεσα παντελόνια και φούστες σε ένα city cool styling και βρίσκεις έτσι τον τρόπο να τα χαρείς όλη μέρα. Προτίμησε μονόχρωμα αν δεν το έχεις με τους συνδυασμούς για πιο safe αποτέλεσμα.

Δες τις προτάσεις της fashion editor

Πουκάμισα

Eδώ και μερικές σεζόν είναι το πρώτο top για άψογο look στην πόλη και ξέχασε το office style με το οποίο το είχες συνδέσει αφού πλέον είναι έτοιμο να σε συνοδεύσει παντού. Τα it girls τα σετάρουν με τα αγαπημένα τους bottom pieces και εσύ δεν έχεις παρά να το βάλεις γρήγορα στην γκαρνταρόμπα σου.

Δες τις προτάσεις της fashion editor

Read More

And More