Shorts vs βερμούδα!Εσύ τι τύπος είσαι;

To καλοκαίρι είναι εδώ και μετά και τον καύσωνα που περάσαμε δεν μπορείς παρά να σκέφτεσαι σύνολα άνετα και δροσερά.Τα shorts και οι βερμούδες είναι από τις πιο δυνατές λύσεις για μέσα στην πόλη τις ζεστές μέρες και σίγουρα τα έχεις δοκιμάσει και τα δύο.

Τις τελευταίες σεζόν η βερμούδα έχει κερδίσει έδαφος και ειδικά στα city look ξεχωρίζει με masculine ύφος που δίνει και τις influencers να την φοράνε πάρα πολύ.To shorts απο την άλλη είναι κλασική επιλογή και προσθέτει ένα sexy στοιχείο σε κάθε σου σύνολο αφού αφήνει τα πόδια να κλέβουν την παράσταση.

Σήμερα θα κάνουμε ένα στιλιστικό debate για να αποφασίσεις τελικά τι τύπος είσαι αυτό το καλοκαίρι. Θα δούμε στιλάτα σύνολα με shorts και βερμούδες και στο τέλος θα ψηφίσεις σε ποια κατηγορία ανήκεις αυτή την σεζόν.Μην βιαστείς να απαντήσεις δες πρώτα τις εμφανίσεις και μετά ψήφισε αν θα φορέσεις shorts ή βερμούδα αυτή την σεζόν.

Shorts

Ξεκινάμε με τα αγαπημένα μας shorts κομμάτι για την πόλη για σίγουρα για τις διακοπές, ας δούμε μερικά look που αναδεικνύουν τέλεια αυτό το καλοκαιρινό item.

@chiaraferragni

Κλασικός συνδυασμός αλλά πάντα κορυφαίος, η Chira συνδυάζει ένα τζιν shorts με μία μαρινιέρα και μας δείχνει για μία ακόμη φορά πόσο απλά είναι τα πράγματα το καλοκαίρι αν έχεις γούστο.

@carodaur

Εδώ έχουμε ένα συνδυασμό με πλεκτό top -κάτι ασυνήθιστο για ζέστη αλλά ωραίο για βραδινή βόλτα – σορτσάκι και μία μικρή τσάντα ενώ δεν λείπει το layering με κοσμήματα που δίνουν το lux detail που θέλει το σύνολο.

@naaomiross

Tο ψηλόμεσο shorts γίνεται στιλάτη επιλογή για μέσα στην πόλη όταν κάνει ζέστη χωρίς να γίνεσαι προκλητική, ενώ ο συνδυασμός με ένα vintage style top του χαρίζει extra style.

Overisized shorts που συνδυάζεις με jacket ή με printed πουκάμισο και λεπτά πέδιλα για super cool εμφάνιση της καλοκαιρινές μέρες και… νύχτες.

@wethepeoplestyle

Χρώμα και χαλαρό ύφος για το shorts που θα αντικαταστήσει το καθιερωμένο σου λευκό και σίγουρα θα σου φτιάξει την διάθεση. Ένα λευκό πουκάμισο και σανδάλια αρκούν για να ολοκληρώσουν αυτό το look σωστά.

Βερμούδες

Πάμε τώρα στις στιλάτες βερμούδες που φοράνε όλο και περισσότερο τα στιλάτα κορίτσια και μας δινεται έτσι και μία εναλλακτική αν δεν είμστε και πολύ έετοιμες για τα shorts.

@pernilleteisbaek

Black & white συνδυασμοί που γίνονται απόλυτα στιλάτα σύνολα και έχουν minimal ύφος μέσα στην πόλη αυτό το καλακαίρι.

@monicaainleydlv

Κουστούμι βερμούδα, μπορεί τώρα να σου φαίνεται δύσκολο λόγω ζέστης αλλά είναι μία τέλεια office πρόταση για όσες έχουν style.

Μία tailored βερμούδα γίνεται must have για να την συνδυάσεις με tank top και να έχιες ένα look που φοράς όλο το καλοκαίρι παντού.

@pernilleteisbaek

Earth tones σε βερμούδα που συνδυάζει με λευκά mules για να πετύχδεις το αγαπημένο look των influencers.To ιδανικό μήκος είναι μέχρι το γόνατο.

Μία λευκή βερμούδα είναι κομμάτι κλειδί για το καλοκαίρι οσο και το λευκό shorts, την φοράς παντού και με όλα, απλά τέλειο!


Read More

And More