Το show του Αlexander Wang για την Άνοιξη 2019 έκλεψε τις εντυπώσεις για ακόμη μια φορά!

Tο εντυπωσιακό show του Alexander Wang για την Άνοιξη 2019 μόλις παρουσιάστηκε στο Manhattan, αποσπώντας διθυραμβικές κριτικές! Υπό τον τίτλο “COLLECTION 1”, μπορούμε να πούμε με ασφάλεια πως ήταν ένα απολύτως… Wang fashion show!

Eμπνευσμένος από τους γονείς του, οι οποίοι μετανάστευσαν στην Αμερική, ο Alexander Wang εισήγαγε στη συλλογή του πολλά μοτίβα και στοιχεία από την αμερικάνικη κουλτούρα.

Στη νέα συλλογή είδαμε cropped tops, biker leahter jackets φορεμένα μόνα τους σε oversized μέγεθος ή συνδυασμένα με denim γιλέκα. Μπαντάνες σε έντονα χρώματα φορεμένες στο κεφάλι, και μεγάλες ζώνες που “αγκαλιάζουν” όλη την μέση, μπλούζες με slogan, πλεκτά, αλλά και blazers.

Το μαύρο κυριάρχησε ως χρώμα, ωστόσο δεν έλειπαν και τα κόκκινα κομμάτια και τα mix prints, στο ύφος που αγαπά ο σχεδιαστής, ενώ ιδιαίτερη θέση στην παρουσίαση είχε και ο αγαπημένος συνδυασμός του Wang, που δεν είναι άλλος από το black & white!

Επιπλέον, σε αυτή την collection έκανε το ντεμπούτο της μία νέα συλλογή παπουτσιών με chunky booties και για ακόμη μία φορά ο σχεδιαστής απέδειξε πόσο καλά ξέρει να προσθέτει αξεσουάρ.

Μεγάλη εντύπωση έκαναν, επίσης, οι belt bags, τα stement rings, αλλά και τα sporty γυαλιά με τα οποία είχε συνδυάσει τα look.

Ο Alexander Wang επέλεξε να “κλείσει” το show του υπό τον ήχο του “This is America” του Childish Gambino, επιτυγχάνοντας μέσα από το συνολικό κλίμα της συλλογής να ακολουθήσει το πολιτικό κλίμα που επικρατεί αυτή τη στιγμή στην Αμερική, κάνοντας και εκείνος το σχόλιό του.

Read More

And More