Σίλια Κριθαριώτη: Πρωταγωνίστρια και στον τομέα των αξεσουάρ με το λανσάρισμα της νέας της σειράς γυαλιών ηλίου!

Η Σίλια Κριθαριώτη ξεκίνησε τον σχεδιασμό γυαλιών ηλίου το 2010, όταν η μάρκα γυαλιών ηλίου υψηλής ποιότητας Culter and Gross της ζήτησε να σχεδιάσει μια αποκλειστική σειρά. Στην πραγματικότητα ήταν η πρώτη Ελληνίδα σχεδιάστρια, που συνεργάστηκε ποτέ με τον θρυλικό οίκο γυαλιών ηλίου. Έκτοτε, η Σίλια Κριθαριώτη παρουσιάζει κάθε χρόνο μια συλλογή γυαλιών ηλίου, που για την ξεχωρίζουν για την εξαιρετική τους ποιότητα και τον edgy σχεδιασμό. Η Lady Gaga, η Nicole Kidman και κορυφαία μοντέλα (Elsa Hosk, Marianne Fonseca, Ana Beatriz Barros) έχουν ήδη επιλέξει ένα από τα ζευγάρια γυαλιών της σχεδιάστριας.

Η νέα σειρά γυαλιών ηλίου που λανσάρει η Σίλια Κριθαριώτη αποτελείται από 12 πανέμορφα σχέδια. Στη συλλογή κυριαρχούν τα έντονα fluo χρώματα, αλλά υπάρχουν και οι πιο κλασικές επιλογές, όπως το μαύρο και το καφέ, έτσι ώστε να ανταποκρίνονται σε όλα τα στυλ και τις επιθυμίες των αγοραστών. Τα σχήματα που δεσπόζουν στη φετινή σειρά είναι το οβάλ και το cateye και στις δύο περιπτώσεις όμως τα γυαλιά είναι ογκώδη και ιδανικά για όλους όσους θέλουν να τραβούν τα βλέμματα.

Η Σίλια δήλωσε χαρακτηριστικά για τη συλλογή της και το λόγο που θεωρεί τα γυαλιά ηλίου απαραίτητα: «Θέλω την καλύτερη ποιότητα για τα γυαλιά ηλίου μου, επειδή τα μάτια μας είναι πολύτιμα και πρέπει να τα φροντίζουμε. Τα γυαλιά ηλίου, λόγω της κλιματικής αλλαγής, δεν είναι απλώς μια δήλωση μόδας, αλλά μια απόλυτη ανάγκη».

 

Η νέα συλλογή της Σίλιας είναι διαθέσιμη στα:

Official Website

Celia Kritharioti Atelier, Δαιδάλου 8, Αθήνα

5226 Κατάστημα, Golden Hall

Panaidis Eyewear Boutique,

Occhio Papavassiliou

Reef Mykonos at Santa Marina, a Luxury Collection Resort.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μας ακολουθήσετε στο Instagram ή να μας επισκεφτείτε στο Official Website.

 

 

Read More

And More