Σήμερα ξεκινάει το ROCKWAVE! Τι θα βάλεις;

Τα φεστιβάλ έχουν ένα απόλυτα δικό τους dress code που απαιτεί άνεση και χαλαρότητα. Διάβασε εδώ πως πρέπει να ντυθείς για να είσαι κομψή χωρίς να είσαι παράταιρη μέσα στη ατμόσφαιρα του φεστιβάλ. Ακολούθησε τις γενικές rock γραμμές και δώσε κάποια στοιχεία από τον χαρακτήρα σου.

DO’S
– Φόρεσε μπότες, είναι άνετες και η καλύτερη λύση γιατί θα περπατήσεις και θα χορέψεις πάνω στο χώμα. Και σανδάλια μπορείς, αλλά τα πόδια σου θα γίνουν χάλια. Και μπορεί να σε πατήσουν. Και δεν θέλεις…


H Emma Watson στο Glastonbury, Ιούνιος 2010

– Κράτησε μικρή τσάντα όπως η Emma Watson και πάρε μαζί σου μόνο τα απαραίτητα. Προτίμησε μια τσάντα που να μπορείς να περάσεις στον ώμο για να έχεις τα χέρια ελεύθερα. Και για να μην την έχεις άγχος. Και για να μην τη χάσεις. Τα αγαπημένα σου clutch είναι για άλλες συνθήκες.


Η Sienna Miller στο Glastonbury, Ιούνιος 2010

– Βάλε τζιν σορτσάκι όπως η Sienna Miller. Εκτός από σέξι είναι πολύ δροσερό και σου επιτρέπει άνεση κινήσεων. Στα διαλείμματα ανάμεσα στα συγκροτήματα θα χρειάζεσαι να κάτσεις στο χώμα, συνεπώς τα λευκά παντελόνια και οι μίνι φούστες δεν επιτρέπονται.


H Kate Hudson στο Glastonbury, Ιούνιος 2010

-Μην ξεχάσεις να πάρεις μαζί σου κι ένα τζάκετ, μια ζακετούλα, κάτι… Θα σου χρειαστεί!

DONT’S
– Μην φορέσεις καινούρια παπούτσια που δεν έχεις συνηθίσει στο πόδι σου. Θα ταλαιπωρηθείς χωρίς λόγο.

– Απόφυγε τα βαριά κοσμήματα και αξεσουάρ! Η λιτότητα είναι o καλύτερος σύμβουλος.

– Μην πάρεις μαζί σου μεγάλη τσάντα. Πάρε μόνο τα απαραίτητα γιατί το μεγάλο βάρος θα σε ταλαιπωρήσει καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς.

Read More

And More