Η Σμαράγδα Καρύδη είναι η leading lady της Triumph!

Η Σμαράγδα Καρύδη είναι η leading lady της Triumph! | tlife.gr

H νέα καμπάνια της Τriumph #TogetherWeTriumph, εξυμνεί τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο. Μία από τις σημαντικότερες αξίες της Τriumh είναι να «προσφέρει στήριξη στις γυναίκες που αλληλοστηρίζονται», αλλά ταυτόχρονα να παρέχει εμπνευσμένες δημιουργίες καινοτόμων εσωρούχων.

Η Σμαράγδα Καρύδη, leading lady της Triumph Ελλάδας, είναι αυτό που ονομάζουμε «προσωποποίηση» όλου αυτού που πρεσβεύει η νέα μας καμπάνια. Δε θα μπορούσαμε να είχαμε επιλέξει πιο ταιριαστή προσωπικότητα, να δώσει ζωή στους νέους μας στόχους.

Η νέα καμπάνια διαδίδει το μήνυμα της συλλογικότητας και της ενδυνάμωσης, μέσω μίας σειράς από μικρές στιγμές της καθημερινότητας, όπου πρωταγωνιστούν η κατανόηση και η καλοσύνη. Η Σμαράγδα μοιράστηκε μαζί μας προσωπικές σκέψεις και συναισθήματα….και εμείς μαζί σας! Η έννοια «γυναίκα» για τη Σμαράγδα δεν αποτέλεσε ποτέ κάποιον ρόλο που έπρεπε να υποδυθεί.

Έχοντας γαλουχηθεί σωστά από τη μητέρα της, μεγάλωσε αγκαλιάζοντας τη γυναικεία της υπόσταση. Πιστεύει ότι είναι πολύ σημαντικός παράγοντάς, ειδικά για τις γυναίκες, να ανατρέφονται χωρίς πατρονάρισμα και χωρίς να τους επιβάλλεται να εκπληρώσουν συγκεκριμένες επιταγές. Η Σμαράγδα μεγάλωσε με την ανεξαρτησία που τη διέπει μέχρι και σήμερα. Ο δυναμισμός και το ελεύθερο πνεύμα της, προέρχεται από την αγάπη και τη στήριξη που εισέπραξε από τους γονείς της.

Μιλήσαμε μαζί της για την έννοια της θηλυκότητας και αν πηγάζει από την εμφάνιση ή την προσωπικότητα. Πρέπει να υπάρχει αρμονία του «μέσα μας» και του «έξω μας»! Στην πορεία της ζωής δε στεκόταν ποτέ σε αυτό που μπορεί να δείχνουν οι γυναίκες στα social media, αλλά θαύμαζε πάντα την ουσία τους. Πρότυπο θεωρεί όσες πατάνε μόνες τους στα πόδια τους, είναι ανεξάρτητες, αγαπάνε και θέλουν τους άντρες δίπλα τους. Μια γυναίκα σύμβολο για εκείνη είναι η Μελίνα Μερκούρη!

Ίσως από τα πιο σημαντικά κομμάτια στη ζωή της Σμαράγδας είναι η γυναικεία φιλία. Έχει φίλες από την παιδική της ηλικία, που στηρίζουν η μία την άλλη, οι οποίες κράτησαν στο χρόνο ακόμα και όταν μπήκαν στη διαδικασία να διεκδικήσουν τον ίδιο «ρόλο». Τσακώνονται συνήθως με ουρλιαχτά για φιλοσοφικές ή άλλες κοινωνικές συζητήσεις, σε σημείο να τις ακούει ένα ολόκληρο μαγαζί. Ο τσακωμός διαρκεί….μέχρι 5 λεπτά.

Τί σημαίνει για τη Σμαράγδα το Together We Triumph και η συνεργασία της με την Triumph; Είναι για εκείνη όπως και για εμάς, μια πολύ τιμητική συνεργασία. Για εμάς γιατί είναι μια γυναίκα με ήθος, προσωπικότητα, κομψότητα και πολύ ταλέντο, για εκείνη γιατί είμαστε μια εταιρεία με κύρος και ιστορία. Το concept την αντιπροσωπεύει γιατί εξυμνεί τη γυναικεία φιλία και αλληλοστήριξη, που είναι αξίες της δικής της ζωής….και μας εμπιστεύτηκε ότι όλα αυτά που επικρατούν στην αντίληψη του κόσμου, ότι δηλαδή οι γυναίκες δε στηρίζουν η μία την άλλη, είναι φήμες που διαδίδουν οι άντρες (γελάσαμε με την καρδιά μας).

Αυτό που θέλει να μοιραστεί με όλες τις γυναίκες είναι ότι, το να αγαπάμε η μία την άλλη σημαίνει ότι αγαπάμε και τον ίδιο μας τον εαυτό…και αυτή είναι αρχή για να συμβούν απίστευτα πράγματα!

#TogetherWeTriumph

READ more