Smart Shopping! 10 hot αγορές κάτω από 30 ευρώ…

Καλωσορίζουμε το καλοκαίρι ανανεώνοντας τη διάθεση και τη γκαρνταρόμπα μας! Εντόπισαμε 10 hot κομμάτια που θα σου λύσουν τις καθημερινές στιλιστικές εξισώσεις χωρίς να κάνουν μεγάλη “αφαίρεση” από το budget σου!

Κατοχύρωσε τις τάσεις του καλοκαιριού σε 10 βήματα χωρίς οικονομικό άγχος!


Ψηλοτάκουνα Blanco 29.99 ευρώ
Η τάση του navy έχει εξαπλωθεί και στα αξεοσυάρ! Μπορείς να τα συνδυάσεις με κόκκινο φόρεμα και φυσικά να κάνεις
mix print συνδυάζοντας πουά με ρίγες!


Γυαλιά ηλίου FCUK asos.com 25.64 ευρώ
Τα στρογγυλά κοκκάλινα γυαλιά ταιριάζουν σε πρόσωπα με γωνίες και κυρίως σε ξανθές κοπέλες για να κάνει αντίθεση με το χρώμα των μαλλιών! Βρες τα γυαλιά που ταιριάζουν στο πρόσωπο σου με ένα κλικ εδώ!


Φλοράλ φόρεμα Fullah Sugah 22.50 ευρώ

Τα φλοράλ φορεματάκια συνδυάζονται φέτος με πλατφόρμες από φελλό και τσάντα σε bold απόχρωση! Εάν θέλεις μπορείς να το στενέψεις στη μέση με μια λεπτή ζώνη!

Τσάντα ώμου Zara 25.95 ευρώ
Επέλεξε μια τσάντα που να συνδυάζει έντονες καλοκαιρινές αποχρώσεις (όπως πορτοκαλί, τιρκουάζ ή κίτρινο) και κλασικό δέρμα για να μπορείς να την κρατάς στο γραφείο αλλά και στις βραδινές σου εξόδους!

Fullah Sugah 22.50 ευρώ Fullah Sugah
Εάν ακόμα ψάχνεις το ιδανικό μαγιό σου έχουμε τη λύση! Βρήκαμε το τέλειο μπικίνι στην τέλεια τιμή! Τα έντονα prints θα τονίσουν το μαύρισμά σου!

Καπέλο Buldoza.gr 14.50 ευρώ

Τα ψάθινα καπέλα τύπου fedora συνεχίζουν και φέτος να μονοπωλούν τις τάσεις της παραλίας! Μπορείς να το φοράς ώμος για προστασία και στις καθημερινές βόλτες σου στην πόλη!

Πλατφόρμες Fullah Sugah 27.50 ευρώ

Τα φυσικά υλικά όπως ο φελλός και το σχοινί κυριαρχούν στις τάσεις του 2011! Συνδύασέ τα με boho φλοράλ φορέματα, μάξι αέρινες φούστες ή ακόμα και με ψηλόμεσα σορτσάκια!


Κορμάκι από δαντέλα Buldoza.gr 18.00 ευρώ

Είναι ένα 100% βραδινό κομμάτι! Συνδύασέ το με skinny τζιν για τις εξόδους σου! Φυσικά μην ξεχάσεις να βρεις το σωστό εσώρουχο!

Μάξι φούστα H&M 24.95 ευρώ
Τα λευκά φλοράλ μοτίβα είναι ο πιο μίνιμαλ τρόπος για να υιοθετήσεις την τάση του φλοράλ. Μπορείς να τη φορέσεις με λιτό τοπ για το βράδυ ή με πουκάμισο περασμένο από μέσα στο γραφείο! Μπορείς να τη συνδυάσεις με πλατφόρμες και φλατ σανδάλια.


Τσάντα Fullah Sugah 24.90 ευρώ

Οι πλεκτές μεγάλες τσάντες είναι άκρως απαραίτητες το καλοκαίρι! Μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις ως weekend bags για τις κοντινές εξορμήσεις, ως τσάντες παραλίας αλλά και για να κουβαλάς τα απαραίτητα στην πόλη!

Read More

And More