Σου έχω τέλεια νέα! Σύμφωνα με πληροφορίες θα μπορείς να κάνεις shopping στο… Instagram

Το instagram έχει μπει για τα καλά στην ζωή μας και όλες πλέον περνάμε πολλές ώρες κάνοντας scroll down στην αγαπημένη μας εφαρμογή! Μπαίνεις, κοιτάζεις, διαβάζεις, ανεβάζεις φωτογραφίες και -μην πεις ψέματα- πολλές φορές είναι έμπνευση για το τι θα βάλεις.

Σου έχω λοιπόν κάποια τέλεια νέα, αν κι εσύ είσαι Instagram girl. Σύντομα, σύμφωνα με πληροφορίες, θα υπάρχει ένα νέο app που λέγεται “IG Shopping” και μέσω αυτού θα μπορείς ενώ είσαι μέσα το Instagram, να κάνεις browsing και shopping με μία απλή κίνηση!

Παρόλο που το Instagram δεν έχει επιβεβαιώσει τις φήμες, ακούγεται ότι το app βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο ανάπτυξης και πολύ σύντομα θα είναι διαθέσιμο στους χρήστες. Από τότε που εμφανίστηκε το Ιnstagram το 2010, έχει πάνω από ένα δισεκατομμύριο χρήστες σε όλο τον κόσμο και πάνω από 15 εκατομμύρια που έχουν business profile.

Στο Instagram οι άνθρωποι ενώνονται, επικοινωνούν, ενημερώνονται και διασκεδάζουν κατά την διάρκεια της ημέρας. Σε λίγο καιρό θα μπορούν να κάνουν εύκολα και τις αγαπημένες τους αγορές!

Read More

And More