Σου συστήνουμε τη Barbie Coach!

H Coach είναι η τελευταία εταιρία που έδωσε στην Barbie μια νότα υψηλής μόδας. Το Αμερικανικό accessories brand συνεργάστηκε με την Mattel για μια συλλεκτική έκδοση της διάσημης κούκλας.

Η σχεδιασμένη από την Coach Barbie λανσάρει μια μινιατούρα κλασικής καρό καμπαρντίνας, suede φούστα, ριγέ πουλόβερ, ψηλοτάκουνα πέδιλα και γυαλιά ηλίου – που παρουσιάστηκαν στην πραγματική collection της εταιρίας για την άνοιξη/καλοκαίρι 2013 – και έρχεται να συμπληρωθεί με τα πρώτα γνήσια δερμάτινα αξεσουάρ. Η τσάντα γυμναστηρίου δημιουργήθηκε στα ίδια εργοστάσια και με τα ίδια υλικά όπως οι πραγματικές τσάντες του εμπορίου. Μια παρτίδα με 13,000 κούκλες έχει παραχθεί.

Η Coach ακολουθεί ένα τρίο Λονδρέζων σχεδιαστών που έχουν επίσης δουλέψει την ραπτική τους μαγεία στην Barbie: οι Fred Butler, Sister by Sibling και Nasir Mahir αποκάλυψαν τα αποτελέσματα της συνεργασίας τους με την κούκλα χθες, για να γιορτάσουν τα εγκαίνια ενός τμήματος αφιερωμένο στην Barbie στο εμπορικό κέντρο Selfridges.

Η Coach Barbie, που κοστίζει 95 ₤, θα είναι διαθέσιμη για αγορά στα καταστήματα της Coach διεθνώς όπως επίσης και στα καταστήματα της Mattel παγκοσμίως.

Read More

And More