Σου θυμίζει κάτι το look της Kate Middleton στο βασιλικό γάμο; Εμείς το έχουμε δει άλλες τρεις φορές

Σου θυμίζει κάτι το look της Kate Middleton στο βασιλικό γάμο; Εμείς το έχουμε δει άλλες τρεις φορές | tlife.gr

Οι περασμένες μέρες, αλλά και οι επόμενες όπως φαίνεται, είναι αφιερωμένες στο βασιλικό γάμο, στην Meghan Markle και στον Πρίγκιπα Harry. Κάθε ώρα και στιγμή το Tlife σε ενημέρωνε με όλα όσα συνέβαιναν και συνεχίζει να μένει συντονισμένο στα νέα που αφορούν αυτό το big event.

Εκτός από την Meghan Markle που έκλεψε την παράσταση, εντύπωση μας έκανε και η εμφάνιση της Kate Middleton. Κομψή, λαμπερή και καλλίγραμμη, παρόλο που γέννησε λίγες εβδομάδες πριν. Πολλοί την κατηγόρησαν για την επιλογή του λευκού ρούχου (don’t σε έναν γάμο), αλλά εμείς αυτό που προσέξαμε περισσότερο, είναι ότι η Kate έχει φορέσει κι άλλες φορές αυτό το ρούχο.

 

Αν γυρίσουμε το χρόνο πίσω, και πιο συγκεκριμένα στο Σαββατοκύριακο, θα θυμηθούμε ότι η Kate Middleton φόρεσε στο βασιλικό γάμο ένα ανοιξιάτικο παλτό που έφερε την υπογραφή του οίκου Alexander McQuenn. Η ίδια, ολοκλήρωσε το σύνολό της με ένα καπέλο Philip Treacy και γόβες Jimmy Choo. Παρόλο που άλλαξε τα αξεσουάρ, δεν κατάφερε να μας μπερδέψει κι εμείς θυμηθήκαμε που έχει φορέσει ξανά αυτό το μαντό.

 

Το συγκεκριμένο κομμάτι ράφτηκε από τον οίκο για να παρευρεθεί η Δούκισσα στη βάφτιση της Charlotte το 2015. Τότε το είχε συνδυάσει με ένα λευκό καπέλο το οποίο είχε floral 3D στοιχεία και μεταλλικές γόβες.

 

Το 2016 η Kate φόρεσε ξανά αυτό το μαντό στα γενέθλια της Βασίλισσας Ελισάβετ, σε συνδυασμό με ένα πολύ ιδιαίτερο nude καπέλο.

 

Το 2017 σε μια τελετή εορτασμού στο Βέλγιο, είδαμε και πάλι αυτό το πανωφόρι σε συνδυασμό με ένα λευκό καπέλο και γκρι γόβες.

 

Όπως σου ανέφερα και στην αρχή, ο βασιλικός γάμος στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο του Windsor, σηματοδοτεί την τέταρτη εμφάνιση με αυτό το παλτό, αποδεικνύοντας ότι ακόμη και οι βασιλείς φορούν ξανά και ξανά τα ίδια ρούχα.

 

 

 

 

 

 

 

READ more