Σου βρήκαμε τα πιο στιλάτα και άνετα φορέματα για το καλοκαίρι!

Το φόρεμα είναι ότι πιο ωραίο και θηλυκό μπορείς να φορέσεις και ιδιαίτερα το καλοκαίρι έχει την τιμητική του. Αέρινα, με pritns, mini, λευκά, ρομαντικά, οι επιλογές είναι πάρα πολλές.

Φοράς ένα κομμάτι και είσαι στιλάτη, δεν ζεστένεσαι και σίγουρα έχεις μία υπέροχη εμφάνιση! Επίσης στην βαλίτσα των διακοπών σου δεν χρειάζεται να πάρεις πολλά πράγματα για να τα συνδυάζεις αλλά λίγα φορέματα αρκούν γα να είσαι στιλάτη από την παραλία μέχρι το ποτό στο καλντερίμι.

Κάθε καλοκαίρι οι τάσεις στα ρούχα αλλάζουν το ίδιο και στα φορέματα, σήμερα λοιπόν με την βοήθεια απο τις πιο αγαπημένες μας influecners θα δούμε μία λίστα με τα πιο άνετα στιλάτα καλοκαιρινά φορεματα.

Τσέκαρε τι έχεις και τι όχι και ανάλογα με το προσωπικό σου style πρόσθεσε ότι χρειάζεται για μία σωστή summer γκαρνταρόμπα

Ένα φόρεμα αρκεί για να είσαι όμορφα ντυμένη τους επόμενους μήνες!

@belenhostalet

Tι πιο ωραίο από ένα λευκό mini καλοκαιρινό φόρεμα, το φοράς με σανδάλια και κρατάς και μία ψάθινη τσάντα για το απόλυτο styling.

@belenhostalet

Kαρό mini φόρεμα που γίνεται υπέροχη λυση για μέσα στην πόλη με slingbacks και loafers μέχρι να πας διακοπές!

@blancamiro

Maxi floral φόρεμα, νομίζω δεν χρειάζεται να περιγράψω άλλο, το απόλυτο item του καλοκαιριού, αν δε το έχεις πρέπει να το αποκτήσεις!

@jeanedamas

Wrap dress, αξία ανεκτίμητη και μάλιστα πέρα απο τάσεις και εποχές. Διάλεξε ένα μονόχρωμα ή με λουλούδια και βάλε ένα forever κομμάτι στην ντουλαπα σου.

@katebosworth

To lingerie dress μοιάζει με νυχτικό΄και μπορεί και να είναι, το καλοκαίρι το φοράς παντού στην παραλία στο νησί ακόμη και στην πόλη με flat mules και είναι απλά τέλειοι.

@alessandraambrosio

Λευκό minimal φόρεμα, όταν έχεις μαυρίσει τότε αυτό είναι το απόλυτο ρούχο, συνδύασε το με χρυσά κοσμήματα και δημιούργησε ένα all time classic σύνολο

@sezane

Μπορεί τα μπροντερί φορέματα να είναι δημοφιλή κυρίως σε λευκό χρώμα αλλά το μα΄ρο θα δώσει άλλη εικόνα στην εμφάνιση σου και θα γίνει ακόμη πιο στιλάτο με came αξεσουάρ και χρυσά σκουλαρίκια!

@monikh

Oι γήινες αποχρώσεις πάντα δείχνουν πιο κομψές, ειδικά το καλοκαίρι που θα έχουμε μαυρίσεις το χακί είναι μία τέλεια επιλογή για καλοκαιρινό φόρεμα και αν το διαλέξεις και σε λινό ύφασμα ακόμη καλύτερα.

Shirt dress ή αλλιώς το φόρεμα που μοιάζει με μακρύ πουκάμισο, βολικά και στιλάτο για όλες τις ώρες, αλλάζει σχήμα με μία ζώνη και γίνεται κομμάτι πασπαρτού στις διακοπές΄σου.

Φόρεμα τουνίκ, ανοίγει μπροστά με κουμπιά που του δίνεις το σχήμα που θες, πολύ ανοχτό με μαγιοι για μετά την παραλία ή με ζώνη για βραδινή εμφάνιση.

@carodaur

Ανοιχτή πλάτη, ιδανικόφόρεμα για επίσημα καλέσματα και σίγουρα μία πρόταση αν θέλετε να πάτε κάπου και να μείνετε αξέχαστες!

@blancamiro

Folk φόρεμα, το φοράμε κυρίως το καλοκαίρι και έχιε αυτή την εικόνα που μοιάζει λίγο με παραδοσιακή φορεσιά! Μaxi ή mini πάντα είναι στα must του καλοκαιριού!

@maria_bernard

Μini φόρεμα με prints, το φοράς και σίγουρα έχει έρθει καλοκαίρι, sexy και στιλάτο είναι το κομμάτι που αγαπάς και ξεχωρίζεις για εμφανίσεις που παίρνουν πολλά like.

Read More

And More