Στεγνωτήριο LG: Θα κάνει τη ζωή σου πιο εύκολη και τα ρούχα σου θα παραμείνουν σαν καινούρια!

Μπαίνει το φθινόπωρο και ο χειμώνας… Η υγρασία κάνει την εμφάνισή της και το θέμα πλυντήριο και στέγνωμα ρούχων πέφτει ξανά στο τραπέζι! Δεν υπάρχει εργαζόμενη γυναίκα που να μην έχει αγανακτήσει με αυτό το ζήτημα, ειδικά σε περιοχές με βροχές. Μία από αυτές είμαι και γω. Δουλειά, υποχρεώσεις, επιστροφή στο σπίτι όπου με περιμένει μια απλώστρα γεμάτη ρούχα που θέλουν 2 με 3 μέρες να στεγνώσουν… Δεν ηρεμείς έτσι! Το αντίθετο: στρεσάρεσαι πολύ.

Κάπως έτσι έφτασε ο κόμπος στο χτένι και ξεκίνησα την έρευνα μου για στεγνωτήριο… Πώς θα σου φαινόταν, αν μία συσκευή μπορούσε να τα συνδυάσει όλα και είχες τη δυνατότητα, επιστρέφοντας στο σπίτι να βρεις τα ρούχα σου καθαρά και στεγνά, έτοιμα για σιδέρωμα; Αυτό το όνειρο δεν είναι πια ουτοπία, μιας και μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Έψαξα αρκετά αλλά τελικά βρήκα αυτό που χρειαζόμουν και πλέον όλα είναι διαφορετικά: Στεγνωτήριο LG, σε αγαπώ!

Οι απορίες μου ήταν πολλές: Είναι ακριβό; Που θα το βάλω, πόσο ρεύμα θα καταναλώνει και πολλά ακόμη που δεν ήξερα τις απαντήσεις, αλλά πίστεψέ με, με την αγορά μίας τέτοιας συσκευής η ζωή σου απλά θα γίνει πιο εύκολη! Θα σε κατατοπίσω σύμφωνα με τη δική μου εμπειρία.

Ας δούμε τα οφέλη που έχει αυτή η συσκευή:

Περισσότερος χρόνος για σένα και χώρος μέσα στο σπίτι

Με ένα στεγνωτήριο LG καταρχήν εξοικονομείς χώρο και χρόνο. Ξέχνα την απλώστρα μέσα στο σπίτι για μέρες. Δεν χρειάζεται να απλώσεις τα ρούχα και να περιμένεις, πότε θα στεγνώσουν (ειδικά τον χειμώνα με βροχές, υγρασία, συννεφιά κτλ που καθυστερούν το στέγνωμα των ρούχων). Ενώ αν σε προβληματίζει ο χώρος που χρειάζεται κανένα θέμα, αφού μπορείτε να το τοποθετήσετε πάνω από το πλυντήριο, χάρη στο συνδετικό ράφι, στο οποίο μπορείτε και να ακουμπήσετε την λεκάνη με τα ρούχα.

Χαμηλή κατανάλωση ρεύματος

 

Αυτές τις εποχές όλα τα σκέφτεσαι και το πόσο ρεύμα θα καταναλώνει μία ακόμη συσκευή που σίγουρα θα χρησιμοποιείς συχνά μας απασχολεί. Όσον αφορά στην κατανάλωση ενέργειας, τα στεγνωτήρια της LG διαθέτουν εξαιρετική ενεργειακή κλάση και την αντλία θερμότητας DUALInverterHeatPump που λειτουργεί σε χαμηλή θερμοκρασία, εξοικονομώντας ενέργεια και προσφέροντας ανώτερη φροντίδα στα ρούχα. Με το πλυντήριο και το στεγνωτήριο LG βάζετε τα ρούχα λερωμένα και τα παίρνετε στεγνά και πεντακάθαρα. Το πλυντήριο συνδέεται έξυπνα με το στεγνωτήριο. Επικοινωνούν μεταξύ τους για την αυτόματη επιλογή του κατάλληλου προγράμματος στεγνώματος με βάση το πρόγραμμα της πλύσης.Εύκολα, απλά και χωρίς μεγάλη κατανάλωση ρεύματος.

Ρούχα άψογα και χωρίς βακτήρια

Με μία συσκευή όπως το στεγνωτήριο LG τα ρούχα παραμένουν σαν καινούρια. H λειτουργία στεγνώματος σε χαμηλότερη θερμοκρασία, αποτρέπει το μάζεμα και τις φθορές, ενώ το ράφι στεγνώματος προσφέρει ακόμα περισσότερη προστασία για τα ευαίσθητα υφάσματα. Χάρη στο πρόγραμμα Φροντίδα Αλλεργιών, τα βακτήρια και τα ακάρεα που προκαλούν αλλεργίες και αναπνευστικά προβλήματα, απομακρύνονται από τα υφάσματα των ρούχων σου κατά 99,9%* για ακόμα περισσότερη προστασία.

* Κατόπιν δοκιμής υπό την επίβλεψη της TUV SUD, βρέθηκε ότι το στεγνωτήριο ρούχων της LG μειώνει σε ποσοστό 99,9% τα βακτήρια (S. aureus, P. aeruginosa, and K. pneumoniae) στο πρόγραμμα Φροντίδα Αλλεργιών. *Το πρόγραμμα Φροντίδα Αλλεργιών είναι πιστοποιημένο από το BAF (Βρετανικό Ίδρυμα Αλλεργιών) και μειώνει τα ακάρεα οικιακής σκόνης κατά 99,9%.

Εύκολος καθαρισμός

Αν σας τρομάζει ο καθαρισμός του φίλτρου από χνούδια και σκόνη, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Τα στεγνωτήρια της LG διαθέτουν τον αυτοκαθαριζόμενο συμπυκνωτή. Τι σημαίνει αυτό;

Τα χνούδια και η σκόνη αφαιρούνται αυτόματα, χωρίς εσείς να χρειάζεται να κάνετε τίποτα. Ενώ με το ράφι στεγνώματος που τοποθετείται μέσα στον κάδο του στεγνωτηρίου μπορείτε να τοποθετήσετε για στέγνωμα από παπούτσια έως ευαίσθητα ρούχα, όπως πουλόβερ, για ακόμα μεγαλύτερη προστασία και ευκολία.

Το ρυθμίζεις από το κινητό σου όταν θες όποτε θες

Μέσω της τεχνολογίας ThinQ μπορείτε να διαχειριστείτε από απόσταση το στεγνωτήριό σας, όπως για παράδειγμα να δώσετε εντολή εκκίνησης ή να κατεβάσετε επιπλέον κύκλους στεγνώματος, πχ για κλινοσκεπάσματα. Το μόνο που χρειάζεστε είναι το smartphone σας και Wi-Fi. 

Τα οφέλη από το στεγνωτήριο LG είναι πολλά και αξίζει να τα βάλεις στην ζωή σου όπως τα έβαλα και εγώ. Τα ρούχα μας χρειάζονται περιποίηση αλλά και εμείς χρόνο για μας, οπότε οι συσκευές που μας παρέχουν αυτά τα πολύτιμα αγαθά είναι ευπρόσδεκτες στην ζωή μας και το στεγνωτήριο LG είναι η αγορά που θα σου κάνει την ζωή πιο εύκολη!