Στείλε την ερώτηση σου και η fashion editor θα απαντήσει σε όλα

Ποια παπούτσια είναι φέτος τάση;Ταιριάζει το φόρεμα που πήρα στις εκπτώσεις με τα πανωφόρια που ήδη έχω; Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση, ώστε να είσαι stylish και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας, αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα. Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με το TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό η fashion editor Σοφία Σούζα θα σου απαντήσει με πολλές ιδέες και styling tips.

Ερώτηση 1

Καλημέρα σε όλη την ομάδα από την όμορφη Χίο.Θα ήθελα την βοήθεια σας σε κάτι πολύ όμορφο.Έχω γάμο πολύ οικογενειακό αρχές της νέας χρονιάς 04/01/20 & θα ήθελα την βοήθεια σας. Δεν ξέρω τι να βάλω, τι να μην φορέσω, τι είναι στην μόδα, τι δεν είναι στην μόδα. Είμαι πολύ μπερδεμένη. Είναι εύκολο να μου προτείνετε κάτι εσείς;

Aπάντηση

Φίλη μου έχουμε μία πολύ γενική ερώτηση και δεν μπορώ έτσι να σου δώσω μία ειδική απάντηση. Μπορείς σε πρώτη φάση να δεις το αφιέρωμα μας στις τάσεις για να δεις τι είναι φέτος στην μόδα. Μετά θα σου πρότεινα να σκεφτείς με τι style θα ένιωθες εσύ όμορφη σε μία τέτοια περίστασή, φόρεμα φούστα και top ή μία ολόσωμη φόρμα, και οι 3 αυτές επιλογές είναι chic για ένα γάμο. Στην συνέχεια δοκίμασε κάποια σύνολα και στείλε μου φωτογραφίες ώστε να έχουμε μία πιο συγκεκριμένη εικόνα για το ύφος του look σου.

Ερώτηση 2

Έχω ένα floral wrap φόρεμα με μήκος που φτάνει περίπου στην μέση της γάμπας. Το συνδυάζω με μαύρο μποτάκι κάλτσα ή με chunky μποτάκια με ψηλό τακούνι.Τι καλσόν να φορέσω; Συνήθως βάζω λεπτό μαύρο. Εσείς τι προτείνετε;

Ευχαριστώ.

Aπάντηση

Φίλη μας με τα μποτίνια που συνήθως φοράς το φόρεμα σου συνδύασε ένα οπακ καλσόν για πιο ωραίο αποτέλεσμα. Τα διάφανα προτίμησε τα με γόβες ή πέδιλα να θες να το συνδυάσεις σε μία πιο βραδινή εμφάνιση.

Ερώτηση 3

Καλησπέρα σας, θέλω τα φώτα σας, σε λίγες εβδομάδες έχω το γάμο της ξαδέρφης μου, πρόκειται να βάλω ένα φόρεμα λίγο πιο πάνω από το γόνατο, όχι σε απόλυτα στενή γραμμή, με ένα ελαφρώς ωραίο άνοιγμα στο πίσω μέρος. Είναι μωβ και το υλικό του σατέν όχι όμως πολύ γυαλιστερό καλής ποιότητας. Δεν ξέρω όμως πως να το συνδυάσω με τι παπούτσι και τι πανωφόρι, σκέφτηκα κάτι σε γκρι ή |metallic αλλά και κάτι σε λευκό, εσείς τι μου προτείνετε;

Aπάντηση

Φίλη μας το metallic είναι μία πολύ καλή επιλογή για το χρώμα που έχει το φόρεμα σου μπορείς να διαλέξεις silver γόβες ή πέδιλα πάνε και τα 2 με το ρούχο σου. Τώρα σε πανωφόρι αν επιλέξεις λάμψη στα αξεσουάρ συνδύασε ένα μαύρο σακάκι ή αν ο καιρός έχει κρυώσει ένα ελαφρύ παλτό ώστε να ισορροπήσεις το σύνολο σου

Ερώτηση 4

Έχω ένα κυπαρισσι πλεκτό φόρεμα σε ίσια γραμμή ως τη μέση της γάμπας, στρογγυλό σχέδιο στο ντεκολτέ και μανίκι μακρί το οποίο φορούσα όταν ήμουν έγκυος. Θα ήθελα να μου δώσετε ιδέες σχετικά με το πως θα μπορούσα να το αξιοποιήσω τώρα που έχω γεννήσει και να μη μείνει στη ντουλάπα. Ευχαριστώ!

Απάντηση

Φίλη μας μπορείς να το φορέσεις με μία ωραία ζώνη και δερμάτινο jacket και μπότες και να του δώσεις ένα καθημερινό look ώστε να το χαρείς και να μην το έχεις στην ντουλάπα σου.

Ερώτηση 5

Kαλημέρα θα ήθελα την βοήθεια σας σκέφτομαι να πάρω μία καινούργια τσάντα και δεν ξέρω τι ύφος και style.Μεγάλη ή μικρή δεν μπορώ να αποφασίσω.

Απάντηση

Φίλη μας βασική προϋπόθεση για την τσάντα μας είναι οι καθημερινές μας ανάγκες και τα ρούχα που έχουμε στην ντουλάπα μας. Αν χρειάζεσαι μία μεγάλη τσάντα τότε θα κινηθείς σε μία shopping bag αν θες κάτι πιο άνετο πάρε μία shoulder bag αν έχεις απαιτήσεις γραφείο μία tote bag. Δες και το σχετικό μας αφιέρωμα και πάρε ιδέες.

And More