Στείλε την ερώτηση σου και η fashion editor θα απαντήσει σε όλες τις στιλιστικές σου απορίες!

Έχεις γάμο και δεν ξέρεις τι πανωφόρι να φορέσεις, αναρωτιέσαι τι παπούτσια είναι φέτος τάση, υπάρχει ένα jacket που θες να ξαναβάλεις αλλά δεν είσαι σίγουρη ότι φοριέται αυτή την σεζόν.Ότι και να σε απασχολεί για το style σου πλέον θα μπορείς γρήγορα να παίρνεις απαντήσεις. Στείλε την ερώτηση σου στο styling@tlife.gr και η fashion editor Σοφία Σούζα θα απαντήσει γρήγορα σε όλα.

Ερώτηση 1

Γεια σας! Θα ήθελα τη γνώμη σας για άλλη μια φορά!Έχω αυτό το φόρεμα που σας στέλνω. Είναι κατάλληλο για έναν απογευματινό γάμο συγγενικού προσώπου τέλος Οκτωβρίου; Μήπως είναι πολύ χειμερινό;

Απάντηση

Το φόρεμα είναι πολύ ωραίο για απογευματινό γάμο και το χρώμα και το ύφος του είναι τέλεια. Επίσης δεν θα χρειαστεί να βάλεις πανωφόρι με αυτό το φόρεμα αφού έχει πλεκτό ύφασμα και θα είναι ότι πρέπει για την εποχή. Συνδύασε το και εσύ με nude γόβες αν έχεις ή mary janes.

Ερώτηση 2

Γεια σας.Έχω να πάω σε ένα γάμο τελη του μήνα και θα ήθελα τις συμβουλές σας καθώς πρόσφατα έκοψα τα μαλλιά μου pixie και θέλω ένα look νεανικό να μην με μεγαλώνει. Μπορείτε να μου προτείνετε κάτι. Επίσης πως ντύνομαι με κοντό μαλλί;

Aπάντηση

Φίλη μας το κούρεμα αυτό είναι το απόλυτο hit για αυτή την σεζόν!Για τον γάμο θα σου προτείνω το look της Charlize Theron με φούστα που έχει πιέτες και blazer, μία σοφιστικέ πρόταση για τον γάμο και σου δείχνω και μερικά ακόμη look της διάσημης ηθοποιού ώστε να εμπνευστείς για το new hair style που απέκτησες.

Ερώτηση 3

Καλησπέρα σας! Θα ήθελα να σας ρωτήσω σχετικά με τα ψιλά oxford αν είναι ακόμη στην μόδα! Έχω τα παρακάτω παπούτσια και δεν ξέρω αν πρέπει να τα φορέσω φέτος.

Απάντηση

Φίλη μου όχι δεν θα φορέσεις αυτά τα παπούτσια φέτος δεν είναι καθόλου τάση και δεν είναι και κομψά.Φέτος η τάσεις θέλουν μπότες, αθλητικά, west booties, δες το σχετικό αφιέρωμα μας.

Ερώτηση 4

Καλησπέρα σας.Θα ήθελα τη βοήθειά σας.Τέλη Οκτωβρίου είμαι καλεσμένη σε γάμο-βαπτιση απόγευμα. ‘Έχω επιλέξει μια ολόσωμη φόρμα σε καμηλό χρώμα .Με τι παπούτσι να τη συνδυάσω ; Σε γόβα έχω μαύρο χρώμα και σε πέδιλο σε κόκκινο.

Για πανωφόρι έχω μόνο ένα μαύρο, τέλος σε κοσμήματα βάζω κάτι; Επειδή έχει ήδη παγιέτες η φόρμα.

Απάντηση

Φίλη μας με την φόρμα σου θα συνδυάσεις τις μαύρες γόβες σου και ένα μαύρο πανωφόρι που ήδη έχεις ιδανικά σακάκι. Τώρα για κοσμήματα μην προσθέσεις κάτι αφού όπως έχει ήδη καταλάβει είναι too much με την παγιέτα του ρούχου.

Ερώτηση 5
Καλησπέρα θα ήθελα να μου πείτε πως να συνδυάσω ένα maxi χρυσό φόρεμα που έχω.
Απάντηση

Φίλη μου φόρεσε το με μαύρα πέδιλα, πιάσε τα μαλλιά σου σε ένα ωραίο pony tail και συνδύασε μικρούς χρυσούς κρίκους.Σε πανωφόρι ρίξε στους ώμους σου ένα black blazer.

 

And More