Στείλε την στιλιστική σου απορία, η fashion editor απαντάει σε όλα

Δεν ξέρεις πως να συνδυάσεις φορέματα που έχεις 2 σεζόν στην ντουλάπα σου, αγόρασες ένα ζευγάρι παπούτσια και δεν ξέρεις με τι να τα φορέσεις, είσαι καλεσμένη σε πρωινό γάμο στο δημαρχείο και αναρωτιέσαι τι να βάλεις;

Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips

Ερώτηση 1
Καλή χρονιά στην ομάδα σας!Θα ήθελα να σας ρωτήσω το εξής: έχω μία μαύρη ολόσωμη φόρμα , αμάνικη, σε στυλ σμόκιν στο μπούστο. Μπορώ να την βάλω με ένα ζιβάγκο τώρα το χειμώνα; Αν ναι μπορώ να βάλω άλλο χρώμα, εκτός από μαυρό;
Ευχαριστώ πολύ

Απάντηση
Nαι φίλη μου μπορείς άνετα να την συνδυάσεις με μαύρο η λευκό ζιβάγκο και να την χαρείς στα daily σύνολα σου.

 

Ερώτηση 2
Αγόρασα ένα μπουφάν σε σκούρο μπλε χρώμα αλλά σχεδόν όλα τα παντελόνια μου είναι μαύρα και δεν μου αρέσει καθόλου ο συνδυασμός γιατί θεωρώ πως δεν ταιριάζουν τα χρώματα. Ωστόσο το σχέδιο μου αρέσει πάρα πολύ. Δε μπορώ να πω πως δε μου αρέσει το χρώμα αλλά με προβληματίζει το πως θα φαίνεται με τα ρούχα μου.

Απάντηση
Φίλη μου o συνδυασμός μαύρο με μπλε είναι πάρα πολύ stylish και να μην σε αγχώνει καθόλου αν ταιριάζουν μεταξύ τους ρούχα με αυτές τις αποχρώσεις. Φόρεσε το μπουφάν σου με total black σύνολα άλλωστε αυτός ο χρωματικός συνδυαμός είναι ο αγαπημένος του Giorgio Armani αυτός κάτι ξέρει!

Eρώτηση 3
Γεια σας. Θα ήθελα να ζητήσω τη γνώμη σας. Έχω ένα maxi φόρεμα μπλε σκούρο χρώμα και έχει πολλά λουλούδια με αρκετά χρώματα. Αλλά η βάση του είναι μπλε σκούρο. Με τι παπούτσι θα ταίριαζε αυτή την εποχή; Τι χρώμα; Και τι τσάντα; Ευχαριστώ πολύ για όλες τις χρήσιμες συμβουλές που δίνετε.

Απάντηση
Φίλη μας με το φόρεμά σου μπορείς να βάλει με μαύρες μπότες ή με west booties τώρα που είναι χειμώνας. Κράτησε μία ωραία shoulder bag ή και πρόσθεσε ίσως ένα ζευγάρι κρίκους για αξεσουάρ μικρούς και χρυσούς!

Ερώτηση 4
Έχω ένα φόρεμα μπορντό κρουαζέ σε στενή γραμμή με μήκος μέχρι το γόνατο, σε καθημερινό ύφασμα. Θα ήθελα να ρωτήσω με τι παπούτσια μπορώ να το βάλω, εκτός γόβα. Είμαι πολύ διστακτική και με το χρώμα του φορέματος. Επίσης αποφεύγω το συνδυασμό μαύρο- κόκκινο.

Απάντηση
Το φόρεμα σου ταιριάζει τέλεια με γόβα και πέδιλα. Τα wrap φορέματα δεν δείχνουν ωραία με μποτάκια ή μπότες. Εκτός από μαύρη γόβα που έχεις, θα ήταν ωραία επιλογή και μία nude. Eπίσης αν έχεις βαρεθεί το κλασικό σχέδιο της γόβας μπορείς να επιλέξεις mary janes που είναι πολύ cute και φέτος πολύ μεγάλο trend.

Ερώτηση 5
Καλημέρα θα ήθελα την πρόταση σας για ένα πανωφόρι τώρα στις εκπτώσεις τι μου προτείνετε να πάρω- επενδύσω.

Απάντηση
Φίλη μου εξαρτάται τι ρούχα έχεις και τι πανωφόρι θα φορέσεις περισσότερο με αυτά. Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε ένα κλασικό παλτό σε ένα shearling jacket και σε μία γούνα ανάλογα με το προσωπικό σου style, ή αν έχεις κάποια από αυτά να προσθέσεις στην συλλογή του επόμενο αφού αυτά είναι τα βασικά!

 

And More