Στείλε την στιλιστική σου απορία, η fashion editor απαντάει σε όλα!

Ταιριάζει το φόρεμα που έχεις από πέρυσι με τα φετινά σου μποτάκια, τι φοράς σε έναν πολιτικό γάμο, έρχονται γιορτές και θες ιδέες για party looks; Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση, ώστε να είσαι stylish και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας, αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα. Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με το TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό η fashion editor Σοφία Σούζα θα σου απαντήσει με πολλές ιδέες και styling tips

Ερώτηση 1

Γεια σας! Θέλω τη γνώμη σας, θέλω να φορέσω μαύρες over the knee μπότες με φορέματα κοντά ( σε μαύρο και σε berry χρώμα). Με τι χρώμα καλσόν μου προτείνετε να τα συνδυάσω, με μαύρο ή στο χρώμα του δέρματος; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Απάντηση

Φίλη μου μπορείς να τις συνδυάσεις με οπακ καλσόν σε μαύρο χρώμα ή ιδανικά χωρίς καλσόν αν είναι για βραδινή έξοδο. Απέφυγε το καλσόν στο χρώμα του δέρματος γιατί δεν θα δείξει τόσο chic με τους συγκεκριμένους συνδυασμούς που σκέφτεσαι να κάνεις.

Ερώτηση 2

Καλημέρα σας, θέλω να φορέσω μια πλισέ φούστα απλά δεν ξέρω με τι να τη συνδυάσω γιατί έχω κάποια παραπάνω κιλά.

Απάντηση

Φίλη μου διάλεξε ένα μαύρο ζιβάγκο για top και δώσε style στο look σου με ένα ζευγάρι μπότες. Μπορείς επίσης να προσθέσεις ζώνη και ένα ωραίο μενταγιόν.

 

Eρώτηση 3
Γεια σας!Θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορούμε το πρωί να φοράμε βελούδινο πουκάμισο και αν ναι πως το συνδυάζουμε. Σας ευχαριστώ πολύ!

Απάντηση

Φίλη μου ένα τόσο δυνατό κομμάτι θέλει ήσυχο συνδυασμό για να γίνει daily chic σύνολο. Συνδύασε το με το jean σου ή με ένα basic παντελόνι και άφησε το top να κλέψει την παράσταση.

Ερώτηση 4
Γεια σας! Θα ήθελα να σας ρωτήσω για το λευκό παντελόνι τον χειμώνα. Είναι safe επιλογή; Κι αν ναι τι θα λέγατε με μαύρες μπότες? Προτείνετε μου κάτι! Σας ευχαριστώ!

Aπάντηση

Εννοείται και είναι safe επιλογή και σίγουρα το φοράς χωρίς κανένα άγχος. Aρκεί να είναι jean και οι μπότες να γίνουν μποτίνια για πιο stylish look.

Ερώτηση 5

Ψάχνω φόρεμα για το ρεβεγιόν σε κόκκινο χρώμα που να πάω να κοιτάξω;

Aπάντηση

Δεν χρειεάζεται να πας κάπου αρκεί να μπεις να δεις το μεγάλο αφιέρωμα που ετοίμασα με χριστουγεννιάτικα  κόκκινα φορέματα ΕΔΩ!

And More