Στείλε την στιλιστική σου απορία και η fashion editor θα απαντήσει σε όλα!

Εσύ μας ρωτάς ότι απορία έχεις για το προσωπικό σου style και εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι ντυμένη και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα.

Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις το TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό η fashion editor Σοφία Σούζα θα σου δώσει απάντηση και styling tips για ότι σε απασχολεί!

Ερώτηση 1

Καλησπέρα σας. Θα ήθελα πολύ την βοήθεια σας. Έχω ένα μαύρο δερμάτινο φόρεμα midi με δερμάτινη ζώνη στην μέση. Μπορώ να το φορέσω με μαύρες μπότες suede ή πρέπει να βάλω μαύρες δερμάτινες;

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ

Απάντηση

Φίλη μου δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι γιατί το φόρεμα σου ταιριάζει και με suede και με leather μπότες. Το πρωί είναι βέβαια πιο safe οι suede και άσε ένα leather total look για πιο βραδινές εμφανίσεις.

Ερώτηση 2

Γεια σας,θα ήθελα να ρωτήσω με τι ρούχα θα μπορούσα να φορέσω τα παρακάτω παπούτσια; Είναι γόβες με όχι ψηλό τακούνι, λουστρίνι και με δέσιμο μπροστά με λουράκι σε στυλ Τ. Μπορούν να φορεθούν ή είναι για πιο μεγάλες ηλικίες; Τι μου προτείνετε; Είμαι 21 χρόνων, κοντή μπορώ να πω σε ύψος (1,53/4) και βάρος 50 κιλά. Σας ευχαριστώ πολύ!

Απάντηση

Φίλη μου αυτά τα παπούτσια έχουν ένα ρετρό ύφος και σίγουρα θα δείξουν πιο ωραία με ένα ανάλογο styling.Φόρεσε τις με ρομαντικά φορέματα ή retro και μην σε απασχολεί η ηλικία σου ή το ύψος σου αφού το ύφος θα σου πηγαίνει πολύ!

 

Ερώτηση 3

Γεια σας τώρα στις εκπτώσεις θέλω να αγοράσω ένα καινούργιο jean τι μου προτείνετε;

Απάντηση

Φίλη μας μπες και δες το αφιέρωμα που έχω ετοιμάσει στο must have jean της σεζόν που είναι το slouchy!Θα το βρεις παντού και θα το βάλεις στην καθημερινότητα σου κάνοντας update το style σου με μία κίνηση.

Eρώτηση 4

Καλημέρα σας θα ήθελα την βοήθεια σας σε αυτό το ζήτημα: αυτές οι μπότες φοριούνται πρωί;

Απάντηση

Βεβαίως και φοριούνται απλά πρέπει να έχεις ένα πιο minimal styling. Ιδανικά φόρεσε το με μονόχρωμα σύνολα και δώσε stylish twist με αυτές τις μπότες. Δες μερικά look και πάρε έμπνευση.

Ερώτηση 5

Είμαι καλεσμένη σε γάμο πολιτικό πρωί μπορώ να φορέσω αυτό το φόρεμα;

Απάντηση

Τι ωραίο φόρεμα είναι αυτό! Βεβαίως να το φορέσεις και συνδύασε το και εσύ με μπότες όπως στην φωτογραφία και και ένα ωραίο σακάκι ή ένα παλτό!

And More