Στείλε την στιλιστική σου ερώτηση και η fashion editor απαντάει σε όλα

Πολλές φορές έχεις απορίες για τo style σου, σκέφτεσαι πως να συνδυάσεις κάποια ρούχα με τι αξεσουάρ, αναρωτιέσαι για τις τάσεις και πως να τις εντάξεις στο προσωπικό σου ντύσιμο, αλλά και πιο πρακτικά ζητήματα όπως χρωματικό συνδυασμοί και tips για τον σωματότυπο σου!Τώρα θα έχεις και εσύ τον προσωπικό σου στιλίστα αφού μπορείς να στείλεις όποια ερώτηση θες στο styling@tlife.gr και η fashin editor Σοφία Σούζ να σου απαντήσει προσωπικά σε κάθε σου απορία!

Ερώτηση 1

Καλησπέρα σας! Χαίρομαι πολύ που μου δίνεται η δυνατότητα να επικοινωνήσω μαζί σας!Η απορία μου είναι η εξής: Το καλοκαίρι συγκεκριμένα τον Ιούνιο παντρεύομαι! Το νυφικό είναι σε άλφα γραμμή, το πάνω μέρος δαντέλα και το κάτω έχει πούπουλα-φτερά και είναι λευκό! Θα ήθελα να μου πείτε τι στυλ και τι χρώμα παπουτσιού μπορώ να φορέσω;

Aπάντηση

Φίλη μου το νυφικό σου είναι τέλειο, και θα είσαι πολύ εντυπωσιακή σίγουρα εκείνη την ημέρα. Βασικό ζητούμενο για το παπούτσι σου είναι να είναι σταθερό και άνετο γιατί θα το φοράς πάρα πολλές ώρες και θα κάνεις πολλά εκείνη την ημέρα. Το style του είναι εύκολο αφού το νυφικό σου έχει αυτό το ύφος μπορείς να συνδυάσει ένα πέδιλο ιδανικά με λίγη φιάπα και δέσιμο στον αστράγαλο για σιγουριά!Το χρώμα μπορεί να είναι bronze ή και off white στην απόχρωση που έχει το νυφικό σου. Αν θες ρίξε ματιά και στείλε ξανά φωτογραφίες να σε βοηθήσω και πιο συγκεκριμένα!

Eρώτηση 2

Καλησπέρα έχω πάρει αυτό το φόρεμα και θέλω να το φορέσω στο γραφείο, μπορώ;

Απάντηση

Φίλη μου αν το dress code του γραφείου σου είναι office τότε δεν μπορείς να φορέσεις αυτό το loose φόρεμα, καθώς οι κανόνες θέλουν πιο minimal γραμμές και midi μήκη κυρίως, αλλά αν το ύφος είναι πιο χαλαρό τότε θα το βάλεις άνετα ναι με οπακ καλσόν και μαύρα ankle boots!

Ερώτηση 3

Θέλω να αγοράσω μπότες στις εκπτώσεις τι μου προτείνετε;

Απάντηση

Φίλη μου φέτος οι μπότες μέχρι το γόνατο είναι μεγάλη τάση και ναι να επενδύσεις σε ένα ζευγάρι γιατί θα τις χαρείς πάρα πολύ!Έχω ήδη ετοιμάσει ένα μεγάλο ρεπορτάζ αγοράς για να διες μερικά σχέδια που τώρα θα βρεις στην αγορά!

Ερώτηση 4

Έχω ένα βελούδινο σακάκι σε πράσινο χρώμα μπορώ να το φορέσω πρωί;

Απάντηση

Βεβαίως και μπορείς, ιδανικά συνδύασε το με τζιν παντελομι και ένα ζιβάγκο για μία daily chic εμφάνιση στην πόλη!

Ερώτηση 5

Γεια σας θα ήθελα να μου προτείνετε μερικά μαγαζιά με εσώρουχα που έχουν καλή ποιότητα τιμής και σχεδίων.

Απάντηση

Φίλη μου αν θες τα πιο ωραία σχέδια σε τέλεια πάντα σχέση ποιότητας τιμής δοκίμασε στα εξής brands: Ιntimissimi, Tezenis, Triumph σίγουρα εκεί θα βρεις ότι χρειάζεσαι χωρίς να χαλάσεις μία περιουσία!

And More