Στείλε την στιλιστική σου ερώτηση και η fashion editor θα σου απαντήσει!

Πόσες φορές αναρωτιέσαι για το look σου, αν ταιριάζουν τα ρούχα με τα παπούτσια σου, αν το περσινό σου φόρεμα είναι ok και φέτος, αν τα πέδιλά σου είναι ακόμα in fashion και πολλά ακόμη. Όλα αυτά μπορούν να γίνουν πιο εύκολα, αφού πλέον μπορείς να μου στείλεις την ερώτηση σου, την απορία σου και γρήγορα μέσα από αυτή την στήλη να πάρεις την απάντησή σου.

Τώρα έχεις και εσύ τον προσωπικό σου στιλίστα. Στείλε την απορία σου στο styling@tlife.gr και η fashion editor Σοφία Σούζα θα απαντήσει σε όλα!

Ερώτηση 1

Γεια σας!Παντρεύεται η καλύτερη μου φίλη κ έχω επιλέξει αυτό το φόρεμα.Ο γάμος θα γίνει στην πόλη θα μπορούσα να το συνδυάσω με χρυσή ζώνη κ σκουλαρίκια χωρίς να δείχνω υπερβολική;Σκέφτομαι ένα πολύ ήσυχο τσαντάκι και παπούτσια.

Απάντηση

Φίλη μου πολύ ωραία τα έχεις σκεφτεί και καλά θα κάνεις να τα συνδυάσεις και έτσι. Η χρυσή ζώνη είναι πολύ chic αρκεί να μην είναι φαρδιά αλλά λεπτή και πλεκτή, ενώ τα σκουλαρίκια να έχουν και αυτά ένα αρχαιοελληνικό ύφος όπως όλο το σύνολο σου.

Ερώτηση 2

Γεια σας έχω το παρακάτω σύνολο και παπούτσια (θα παρακαλούσα να μην δημοσιευτούν οι φωτογραφίες),θα ταίριαζε σε πρωινή τελετή όπου ο σύζυγός μου θα είναι το κεντρικό πρόσωπο;

Απάντηση

Φίλη μου το σύνολο είναι πολύ σωστό, διαφωνώ όμως με τα παπούτσια και θα σου πρότεινα ένα ζευγάρι λευκά πέδιλα με μέτριο τακούνι και τετράγωνη μύτη.

Ερώτηση 3

Γεια σας και συγχαρητήρια για τη στήλη σας. Θα ήθελα να ρωτήσω αν η πιο κάτω ολόσωμη φόρμα είναι ακόμη στη μόδα. Αν ναι, που θα μπορούσα να τη βάλω;

Απάντηση

Φίλη μου η ολόσωμη floral φόρμα είναι πάντα ένα πολύ εύκολο καλοκαιρινό κομμάτι και σίγουρα θα την βάλεις και φέτος πολλές φορές. Την φοράς στην καθημερινότητα σου με πέδιλα σε medium ύψος αλλά και το βράδυ με κοσμήματα και πιο sexy shoes για πιο night out εμφάνιση.

Eρώτηση 4

Θέλω να αγοράσω ένα μαγιό μαύρο ολόσωμο με ένα ώμο,είναι φέτος τάση;

Απάντηση

Βεβαίως και είναι και μάλιστα μεγάλη τάση που σίγουρα θα το χαρείς πάρα πολύ. Να σου τονίσω ότι το μαύρο ολόσωμο είναι ένα all time classic κομμάτι και άρα μία επένδυση για την γκαρνταρόμπα σου.

Ερώτηση 5

Καλημέρα σας θέλω να επενδύσω σε μερικές φούστες για το γραφείο το καλοκαίρι μου αρέσουν οι floral με κουμπιά σε midi μήκος και οι satin. Εγκρίνεται;

Απάντηση

Οι δύο εκδοχές που περιγράφεις είναι πολύ ωραίες και σίγουρα θα τις βάλεις και στο γραφε΄κιο και στις διακοές σου και γενικά πολύ μέσα στο καλοκαίρι!

Ερώτηση 6

Γεια σας θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας. Είμαι καλεσμένη σε γάμο τον Ιούλιο και θα ήθελα να βάλω ένα λευκό κοστούμι με μαύρο bralette από μέσα και μαύρο πέδιλο με λουράκια. Δυστυχώς είναι το μόνο outfit μέχρι τώρα που έχω βρει να μου ταιριάζει. Μία άλλη επιλογή που σκέφτηκα είναι κάτι σε κόκκινο (ολόσωμη φόρμα) διότι είμαι μελαχρινή με ανοιχτό δέρμα.Μήπως το λευκό είναι αρκετά επίφοβο λόγω της νύφης? (Γενικά δεν προτιμώ φούστες και φορέματα). Ευχαριστώ!

Απάντηση

Φίλη μας το λευκό αφού δεν είναι φόρεμα δεν είναι μεγάλο ζήτημα, εμένα δεν μου αρέσει το μαύρο με λευκό σε γάμο που είναι καλοκαίρι. Δες μήπως αντικαταστήσεις το bralette με ένα pastel lingerie top και λευκά πέδιλα, αλλιώς το σύνολο black & white δεν είναι very summer. H ολόσωμη φόρμα επίσης είαι πολύ σωστή επιλογή και μου αρέσει πολύ για την περίσταση και δεν θα χρειαστεί να βάλεις φόρεμα που δεν συνηθίσεις!

Ερώτηση 7

Θέλω να σας ρωτήσω αν τα σανδάλια cladiator μέχρι την μέση της γάμπας είναι τάση για αυτή την σεζόν, έχω ένα ζευγάρι μαύρα από πέρυσι να τα βάλω;

Απάντηση

Τα cladiator σανδάλια μέχρι την γάμπα και σε μαύρο χρώμα δεν είναι τάση φέτος,  σε σανδάλια είναι τάση αυτά που δένουν μέχρι τον αστράγαλο που θα βρεις παντού αν θες να φορέσεις σανδάλια αυτό το καλοκαίρι. Προτίμησε τα σε camel απόχρωση.

Isabel Marant

And More