Στείλε τις στιλιστικές σου ερωτήσεις και η fashion editor θα σου απαντήσει!

Καιρός για ανανέωση, τα καλοκαιρινά παίρνουν την θέση τους στην ντουλάπα σου και αρχίζεις να αναρωτιέσαι για τα ρούχα που ήδη έχεις.Το φόρεμα αυτό είναι και φέτος τάση, τα περσινά μου σανδάλια φοριούνται και φέτος, τι μαγιό άραγε είναι τώρα στην μόδα;Έχεις απορίες και εμείς σου έχουμε τις απαντήσεις.

Στείλε την ερώτηση σου στο styling@tlife.gr και η fashion editor Σοφία Σούζα θα σου απαντήσεις. Τώρα έχεις και εσύ τον προσωπικό στιλίστα για ότι σε απασχολεί.

Ερώτηση 1

Γεια σας, ήθελα να ρωτήσω αν αυτό το floral shirt dress είναι ακόμη στη μόδα; Κι αν ναι, πως θα μπορούσα να το φορέσω; Στο γραφείο θα μπορούσα να το βάλω; Ευχαριστώ.

Απάντηση

Βεβαίως και είναι τάση και το φόρεμα σου είναι τέλειο οχι μόνο για το γραφείο αλλά και για βόλτα για ποτό ακόμη και για κάλεσμα σε βάφτιση ή γάμο. Συνδύασε το για την δουλειά σου με άνετα πέδιλα που έχουν χαμηλό τακούνι για όλη μέρα.

Ερώτηση 2

Καλησπέρα θα παρευρεθώ σε ένα γάμο τέλος Αυγούστου στην Χίο, έχω το παρακάτω φόρεμα Μarchesa και θα ήθελα να ρωτήσω αν είναι ιδανικό για το νησί και με τι αξεσουάρ και παπούτσια θα ταιριάζει.

Απάντηση

Φίλη μου το φόρεμα σου είναι εντυπωσιακό αλλά εγώ δεν θα το πρότεινα γαι έναν γάμο σε νησί γιατί επειδή έχει ένα πιο αυστηρό ύφος που ταιριάζει σε άλλες εμφανίσεις. Θα έλεγα να επιλέξεις κάτι σε πιο αέρινη γραμμή για την περίσταση και να αποφύγεις αυτό το σχέδιο. Αν δοκιμάσεις κάποια ρούχα και θες στείλε φωτογραφίες να σε βοηθήσω πιο συγκεκριμένα.

Ερώτηση 3

Αγαπημένοι μου καλησπέρα σας!Στα τέλη Αυγούστου βαφτίζω το γιο μου σε εξοχική περιοχή και αναρωτιέμαι τι επιτάσσει η μόδα για αυτό το καλοκαίρι σε τέτοιες περιστάσεις.Σκέφτομαι μακρύ φόρεμα ή ολόσωμη φόρμα…Κάθε άλλη ιδέα δεκτή.Είμαι 1.66 ,50 κιλά με ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα κ καστανόξανθα μαλλιά.Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
Απάντηση
Καλημέρα φίλη μου, και οι δύο σκέψεις σου είναι σωστές για την περίσταση, ειδικά η ολόσωμη φόρμα μου αρέσει πάρα πολύ, σε ένα ωραίο pastel χρώμα θα είναι ιδανική για την ημερά. Συνδύασε την με medium heel πέδιλα και ένα ωραίο κολιέ.
Eρώτηση 4

Γειά σας και καλό καλοκαίρι θα ήθελα να σας ρωτήσω αν φέτος είναι μόδα τα τριγωνάκια bikini.

Aπάντηση

Φίλη μου γεια σου, τα τριγωνάκια είναι και φέτος τάση αν και προηγούνται τα strapless tops που δένουν με τιράντες στους ώμους και τα σουτιέν με μπανέλες και χαμηλό κόψιμο στο στήθος.Δες το αφιέρωμα μου στις τάσεις και πάρε ιδέες.

Ερώτηση 5

Έχω ένα φόρεμα πλεκτό βελονάκι λευκό, μπορώ να το φορέσω και στην πόλη ή είναι μόνο για την παραλία λέτε;

Aπάντηση

Τα πλεκτά ρούχα από βελονάκι είναι κυρίως ρούχα γαι την παραλία αλλά φέτος είδαμε και πολλές προτάσεις για city look από τους οίκους με αυτό το υλικό. Αν έχει σωστό μήκος φόρεσε το με ένα nude φόρεμα από μέσα για να μην διαφανίζει και flat σανδάλια στην πόλη το πρώι είναι μία ωραία επιλογή και δεν είναι λάθος.

Eρώτηση 6

Καλησπέρα σας θέλω να φορέσω ένα μαύρο lingerie dress το πρωί, με τι παπούτσια να το συνδυάσω;

Aπάντηση

Φίλη μου συνδύασε το με flat mules ή με square πέδιλα για τα πρωινά ενώ μην προσθέσεις καθόλου κοσμήματα σε αυτό το σύνολο.

Ερώτηση 7

Ένα φόρεμα μακρύ πράσινο,  με λουλούδια σε κίτρινο χρώμα, που δένει στους ώμους θα ταίριαζε με κόκκινες εσπαντρίγιες για επίσημη εμφάνιση σε βάφτιση;

Aπάντηση

Καλημέρα φίλη μου, θα σου πρότεινα να βάλεις παπούτσια σε nude απόχρωση και όχι κόκκινες εσπαντρίγιες, nude πέδιλα ή πλατφόρμες θα ταίριαζαν άψογα με αυτό το σύνολο και θα τόνιζαν τα χρώματα του φορέματος σου τέλεια.

 

 

 

 

And More