Στείλε τις στιλιστικές σου ερωτήσεις και η fashion editor θα σου απαντήσει!

Καιρός για ανανέωση, ετοιμάζεσαι για διακοπές ή απλά ψάχνεις τα look της εβδομάδας!Το φόρεμα αυτό είναι και φέτος τάση, τα περσινά μου σανδάλια φοριούνται και φέτος, τι μαγιό άραγε είναι τώρα στην μόδα;Έχεις απορίες και εμείς σου έχουμε τις απαντήσεις.

Στείλε την ερώτηση σου στο styling@tlife.gr και η fashion editor Σοφία Σούζα θα σου απαντήσεις. Τώρα έχεις και εσύ τον προσωπικό στιλίστα για ότι σε απασχολεί.

Ερώτηση 1
Τον Σεπτέμβριο παντρεύεται η αδερφή του συζύγου μου. Ο γάμος θα γίνει σε καλό ξενοδοχείο και θα ήθελα την άποψη σας για το outfit.

Απάντηση

Φίλη μου γενικά σε μία τέτοια περίσταση ένα ωραίο φόρεμα είναι η καλύτερη επιλογή σε ύφος και χρώματα που σε κολακεύει. Μπορείς να δοκιμάσεις καποια και να μου στείλεις φωτογραφίες ( δεν θα δημοσιευτούν) ώστε να σε βοηθήσω πιο συγκεκριμένα.Απέφυγε τα πολλά prints και επέλεξε γραμμές χαλαρές και χρώματα ώστε να αποφύγεις υπερβολές.

Ερώτηση 2

Καλησπέρα! Θα ήθελα την γνώμη σας! Ορκίζομαι σε λίγες μέρες! Θα ταίριαζε το παρακάτω φόρεμα για την περίσταση; Επίσης τι παπούτσια και τσάντα θα προτείνατε; Θα παρακαλούσα οι φωτογραφίες να μην δημοσιευτούν. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Απάντηση

Βεβαίως και μπορείς να το φορέσεις το φόρεμα σου είναι πολύ κομψό για την περίσταση.Συνδύασε το με camel παπούτσια και τσάντα για ένα τέλειο look.

Ερώτηση 3

Αγαπημένοι μου κατέληξα στο παρακάτω φόρεμα(παρακαλώ να μη δημοσιευθεί) για τη βάφτιση του γιου μου ,όμως θα ήθελα τα φώτα σας για τα χρώματα στα πέδιλα κ την τσάντα που θα συνοδεύσουν το φόρεμα. Σας ευχαριστώ πολύ.

Απάντηση

Φίλη μου το φόρεμα σου είναι πολύ εντυπωσιακό αλλά το βρίσκω λίγο πιο βραδινό ενώ η βάφτιση απαιτεί ένα πιο daily chic ύφος. Θα σου πρότεινα να επιλέξεις κάτι πιο fresh χωρίς glitter και όχι maxi εφόσον εκείνη την ημέρα θα έχεις πολλές υποχρεώσεις κα θες να κινείσαι πιο άνετα. Ένα φόρεμα σε midi μήκος και άνετη γραμμή είναι η καλύτερη λύση για την περίσταση.

Eρώτηση 4

Γεια σας!!Έχω μια όμορφη πορτοκαλί παντελόνα σατεν.Θέλω να μου δώσετε ιδέες για συνδυασμούς.

Απάντηση

Φόρεσε την παντελόνα σου στην πόλη με λευκό φανελάκι με λευκό πουκάμισο δεμένεο στην μέση ή με μαρινιέρα ενώ το βράδυ συνδύασε την με ένα body που έχει open back σχέδιο και sexy πέδιλα.

Ερώτηση 5
Γεια σας θα ήθελα να ρωτήσω αν ταιριάζει ο συνδυασμός μαύρου τοπ με μπλε σκούρα φούστα και ταμπά γόβα…Αν όχι τότε το μαύρο τοπ με χακί φούστα και ταμπά γόβα;

Απάντηση
Φίλη μας και οι δύο συνδυασμοί είναι μια χαρά μπορείς να τους δοκιμάσεις άνετα και να είσαι πολύ στιλάτη.

Eρώτηση 6
Γεια σας. Θα ήθελα να ζητήσω τη γνώμη σας. Έχω ένα maxi φόρεμα μπλε σκούρο χρώμα και έχει πολλά λουλούδια με αρκετά χρώματα. Αλλά η βάση του είναι μπλε σκούρο. Με τι παπούτσι θα ταίριαζε; Τι χρώμα; Και τι τσάντα; Ευχαριστώ πολύ για όλες τις χρήσιμες συμβουλές που δίνετε.

Απάντηση
Φίλη μας με το φόρεμά σου μπορείς να βάλεις σίγουρα πέδιλα ή πλατφόρμες σε nude- cream ή λευκή απόχρωση αλλά και ένα πέδιλο σε ένα απο τα χρώματα που έχει το print του φορέματος. Αν επιλέξεις basic χρώμα στα παπούτσια τότε κράτησε ένα χρωματιστό clutch, ενώ αν βάλεις χρωματιστά πέδιλα, ένα λευκό φάκελο

And More