Στείλε τις στιλιστικές σου ερωτήσεις και η fashion editor θα σου απαντήσει!

Καιρός για ανανέωση, γυρνάμε σιγά σιγά από τις διακοπές μας και θέλουμε να ανανεωθούμε, να ανακαλύψουμε τα fall trends και γενικά να κάνουμε update τα σύνολά μας. Έχεις απορίες; Δεν ξέρεις πώς να  συνδυάσεις τα καινούργια σου ρούχα; Χρειάζεσαι βοήθεια; Είμαστε εδώ για σένα!

Στείλε την ερώτησή σου στο styling@tlife.gr και η fashion editor Σοφία Σούζα θα σου απαντήσει. Τώρα έχεις και εσύ τον προσωπικό στιλίστα για ό,τι σε απασχολεί.

Ερώτηση 1

Τι αξεσουάρ να βάλω με μέντα _ασημί μάξι κρουαζέ φόρεμα με μανίκι! Το φόρεμα έχει ασημί κλωστή που του δίνει λάμψη. Βαπτίζω τον γιο μου.

Απάντηση

Φίλη μου, καλό θα ήταν να έχω μία εικόνα από το ρούχο που μας περιγράφεις για να είμαι και εγώ πιο συγκεκριμένη, παρόλα αυτά φαίνεται πολύ εντυπωσιακό και σίγουρα θα κλέψει τις εντυπώσεις. Θα σου πρότεινα να μην το φορτώσεις με πολλά extra αξεσουάρ και να συνδυάσεις διακριτικά ασημένια σκουλαρίκια και nude πέδιλα για ένα ολοκληρωμένο σύνολο.

Ερώτηση 2

Καλησπέρα σας! Ονομάζομαι Σταυρούλα και σε λίγες μέρες θα ορκιστώ μόνιμη εκπαιδευτικός. Θα ήθελα να ρωτήσω τι να προτιμήσω για την ημέρα εκείνη, φόρεμα ή κάτι πιο κλασσικό όπως κοστούμι;(έχω ύψος 1,52, 48 κιλά, με κάστανο ξανθά μαλλιά) Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Απάντηση

Καταρχάς συγχαρητήρια, Σταυρούλα, για την επιτυχία σου. Και οι δύο επιλογές που έχεις στο μυαλό σου είναι σωστές για την περίσταση, αλλά πρέπει εσύ να αποφασίσεις με τι νιώθεις πιο άνετη. Δοκίμασε μερικά φορέματα σε mini γραμμή και ανοιχτές αποχρώσεις που σε κολακεύουν, καθώς και κουστούμια σε ανάλογες αποχρώσεις και δες με ποιο από τα 2 αισθάνεσαι πιο καλά. Αν θες, μπορείς να μου στείλεις φωτογραφίες, δεν θα δημοσιευτούν και θα σου πω τη γνώμη μου.

Ερώτηση 3

Σε συνέχεια του μηνύματος που σας είχα στείλει (βάπτιση,αρχές Σεπτέμβρη, πρωινή ώρα), θα ήθελα να σας ρωτήσω τα εξής: Αγόρασα το παρακάτω φόρεμα (παρακαλώ μην δημοσιευθεί) και σκέφτομαι να βάλω μια χρυσή ζώνη στη μέση. Θα ήθελα να μου προτείνετε με τι παπούτσια θα μπορούσα να το συνδυάσω και τι αξεσουάρ (τσάντα, σκουλαρίκια κλπ.)
Σας ευχαριστώ πολύ.

Απάντηση

Η ζώνη που σκέφτεσαι να βάλεις είναι πολύ ωραία λεπτομέρεια. Μπορείς να ολοκληρώσεις το σύνολο με μεταλλικά χρυσά πέδιλα και διακριτικά χρυσά σκουλαρίκια. Σε τσάντα διάλεξε μία nude shoulder bag και το σύνολο της βάφτισης είναι έτοιμο.

Ερώτηση 4

Καλησπέρα σας! Τέλος Σεπτεμβρίου βαφτίζει η αδερφή μου το μωράκι της και σκέφτομαι να φορέσω την ολόσωμη φόρμα που επισυνάπτω (κοράλλι χρώμα). Επειδή τόσο το μπούστο όσο και η πλάτη είναι αρκετά ανοιχτά (περισσότερο απ’ ότι φαίνεται στις φωτογραφίες), τι θα μπορούσα να φορέσω από μέσα και σε τι χρώμα;

Απάντηση

Φίλη μου, το σχέδιο αυτό προϋποθέτει ένα μικρό στήθος, ακριβώς για να μη χρειαστεί να προσθέσεις κάτι από μέσα. Ό,τι και να σου προτείνω το αποτέλεσμα δεν θα είναι το ίδιο, γιατί θα φαίνεται ότι έχεις βάλει κάτι που δεν ανήκει στο σύνολο απλά για να…σώσεις την κατάσταση, οπότε δεν θα είναι σωστό. Αν έχεις χρόνο δες για μία άλλη εναλλακτική ώστε να νιώθεις και εσύ άνετα με την επιλογή σου, χωρίς  να χρειαστεί να κάνεις αλλαγές και διορθώσεις που θα χαλάσουν το look. Παρόλα αυτά ένα σουτιέν με ανάλογο χιαστί σχέδιο στην πλάτη και αρκετά χαμηλό κόψιμο μπροστά ίσως είναι η λύση που ψάχνεις.

Ερώτηση 5

Καλησπέρα σας και συγχαρητήρια για τις συμβουλές σας! Έχω μία μπλούζα άσπρη διάφανη. Θα ήθελα να με συμβουλέψετε με τι σουτιέν ή κάποιο άλλο εσώρουχο μπορώ να τη βάλω. Δεν συμπαθώ τα τοπ. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Απάντηση

Θα δοκιμάσεις σουτιέν χωρίς ραφές και ενίσχυση σε μπεζ αποχρώσεις, αλλά θα έχεις μαζί την μπλούζα σου για να βρεις την τέλεια απόχρωση. Στα καταστήματα Triumph θα ανακαλύψεις πολλές επιλογές για την περίπτωσή σου.

Ερώτηση 6

Γεια σας, θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση. Θα πάω με την παρέα μου μου για φαγητό στην παραλιακή της πόλης μου. Είμαι 18 χρονών, σκέφτομαι να φορέσω ένα μπορντό- κόκκινο φόρεμα μίνι και κολλητό στο σώμα, αλλά δεν γνωρίζω με τι να το συνδυάσω. Εσείς τι μου προτείνετε;

Απάντηση

Το φόρεμά σου για βράδυ είναι ωραία επιλογή. Συνδύασέ το με μαύρα πέδιλα, που δεν έχουν πολύ τακούνι, και ένα ωραίο cross body τσαντάκι για αν είσαι άνετη. Μην το φορτώσεις με πολλά κοσμήματα και δώσε στα μαλλιά και στο μακιγιάζ ένα ανάλαφρο summer style.

And More