Site icon TLIFE

Το στιλ της Kendall Jenner που πρέπει οπωσδήποτε να αντιγράψεις (και μπορείς)

Η Kendall Jenner μας είναι ιδιαίτερα αγαπητή για το προσωπικό της στιλ. Πάντα ντύνεται τέλεια, πάντα οι επιλογές της είναι αξιοζήλευτες και πάντα καταλήγουμε στο στιλιστικό μονοπάτι που χάραξε εκείνη.

Η τελευταία εμφάνιση που έκανε το διάσημο μοντέλο δεν ήταν πάνω σε κάποιο catwalk. Ήταν σε ένα event του οίκου Tod’s για το λανσάρισμα της νέας του συλλογής για το Φθινόπωρο – Χειμώνα του 2018/2019. Η Kendall δεν θα μπορούσε να είναι απούσα μιας και είναι το κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας για την Άνοιξη – Καλοκαίρι του 2018.

Η ίδια επέλεξε ένα total look που έφερε την υπογραφή του οίκου και που απαρτίζεται από fashion items που μπορούμε να βρούμε σε κάθε οικονομική αλυσίδα. Το σύνολό της μας αρέσει γιατί είναι άνετο, στιλάτο και μπορεί να φορεθεί από τώρα με ένα sheepskin jacket, αλλά και την Άνοιξη χωρίς πανωφόρι.

Βασικό κομμάτι του συνόλου ήταν ένα ψηλόμεσο παντελόνι σε συνδυασμό με ένα ζιβάγκο τοπ. Τέλειος συνδυασμός χρωμάτων και μίνιμαλ αισθητική που είναι ιδανική για every day εμφανίσεις.

Το σύνολο ολοκληρώθηκε με ένα icy white backpack που κρατούσε στο χέρι και ένα ζευγάρι loafers, προσθέτοντας έτσι μια νότα κομψότητας.

© 2024 tlife.gr