Στιλάτη στην βροχή: 3 styling tips για τις βροχερές μέρες

Οι πρώτες βροχές έχουν ξεκινήσει και σίγουρα θα ακολουθήσουν και άλλες. Τις μέρες αυτές θες απλά να μείνεις σπίτι ή στην καλύτερη εκδοχή να βάλεις γαλότσες και τζιν και να πας όπου είναι να πας. Οι υποχρεώσεις όμως συνεχίζουν να είναι εκεί και σίγουρα δεν θες να αλλάξεις το style σου επειδή βρέχει.

Πάμε να δούμε μαζί 3 styling tips ώστε να είσαι στιλάτη στην βροχή με εύκολο τρόπο, να είσαι σωστά ντυμένη και να έχεις την άψογη εμφάνιση που θες ακόνη και αν έξω ρίχνει…καρέκλες!

Το σωστό πανωφόρι

Όταν ο καιρός είναι βροχερός ή πάει για βροχή μην το σκέφτεσαι καθόλου και φόρεσε την καμπαρντίνα σου. Θα σε ζεστάνει θα σε προφυλάξει αλλά κυρίως θα σου δώσει και αυτο το birt stylish look που θες εκείνη την ημέρα. Το μήκος της είναι ιδανικό για να σε προφυλάξει ενώ το ύφασμα της τέτοιο ώστε να μην γίνεις μούσκεμα.

Το σωστό παπούτσι

Το ξέρω ότι πολλές φορές όταν σε πιάσει βροχή στο δρόμο έχει μπει νερό στα παποπύτσια σου και έχει χαλάσει όλη η μέρα σου. Αυτό δεν θα ξανασυμβεί αν φορέσεις δερμάτινα ankle boots ή τα west booties που ήδη έχεις στην ντουλάπα σου. Έχουν το σωστό ύψος ώστε να σε προφυλάξουν και το σωστό ύφος ώστε να μείνεις stylish στην βροχή.

Η σωστή ομπρέλα

Ναι και όμως είναι από τα βασικά στοιχεία της εμφάνισης σου μία βροχερή μέρα. Διάλεξε μία μεγάλη ώστε να σε καλύπτει και απέφυγε τα prints. Δώσε το σωστό ύφος με μία μονόχρωμη ή μία διάφανη που βλέπουμε πολύ στο pinterest.

Read More

And More