Στιλάτοι συνδυασμοί που μπορείς να κάνεις, χωρίς να ξοδέψεις καθόλου χρήματα!

Μπορεί μετά από χρόνια να είσαι απαθής σε μερικά ρούχα που έχεις ήδη στην ντουλάπα σου, είτε γιατί τα φοράς χρόνια, είτε γιατί τα απέκτησες άλλη εποχή, είτε γιατί θες να φορέσεις καινούργια φετινά trends.  Ωστόσο, σύμφωνα με την εμπειρία μου όλα αυτά τα κομμάτια που  έχεις  μέσα στην ντουλάπα σου χρειάζονται λίγο να επανασυστηθούν. Μπορείς να τα  βοηθήσεις να αναζωογονηθούν, να τα συνδυάσεις ξανά σε φρέσκο στιλ και κυρίως να χρησιμοποιήσεις στο έπακρο ότι έχεις ήδη, χωρίς να ξοδεύεις συνέχεια χρήματα.

Έκανα μία έρευνα και σου ετοίμασα ένα αφιέρωμα με στιλάτους συνδυασμούς που κάνεις άνετα με ρούχα που ήδη έχεις και δεν χρειάζεται τίποτα καινούργιο.Φούστες, top, παντελόνια που υπάρχουν ήδη ξανασυνδυάζονται και δίνουν νέες εικόνες που θα σε ανανεώσουν, κάτι που χρειάζεσαι πολύ, ειδικά τώρα που μπαίνουμε σε νέα σεζόν.

@aninebing

Denim on denin, έχεις τζιν παντελόνι συνδύασε το με ένα τζιν πουκάμισο και έχεις ένα στιλατο συνδυαμό που δεν έχει να κάνει με trends αλλά βρίσκεται πάντα ψηλά στις επιλογές των it girls.

@belenhostalet

Φόρεσε το κλασικό λευκό σου παντελόνι με ένα αέρινο πουκάμισο που έχει prints, αργότερα πρόσθεσε και ένα καπέλο σανδάλια και χρυσούς κρίκους για μέσα στην πόλη και έχεις ένα summer stylish look.

@blancmiro

Mπεζ με λευκό, συνδυασμός που πάντα παίρνει υψηλή βαθμολογία.Το μπεζ παντελονι σου με ένα λευκό φανελάκι camel παπούτσια και ίσως ένα χρυσό κολίε αρκούν για μία all time chic εμφάνιση στην πόλη το καλοκαίρι, για extra styling πόντους κρατάς μία χρωματιστή μικρή τσάντα.

@chamillecharriete

To τζιν σου με ένα body, είναι ότι πιο sexy μπορείς να κάνεις για μία βραδινή έξοδο.Πρόσθεσε μια ωραία ζώνη και λεπτά πέδιλα και είσαι έτοιμη.

@carodaur

Λευκή φούστα με μαύρο top ή και το αντίθετο συνδυασμός που δεν ξεπερνιέται. Εδώ μπορείς να προσθέσεις square tone πέδιλα και μεγάλα μαύρα γυαλιά για απόλυτα style.

@leoniehanne

Eνα μονόχρωμο φόρεμα σε έντονο χρώμα και λευκά γυαλιά είναι τόσο summer chic εμφάνιση. Αν δεν έχεις λυεκα δεν πειράζει και τα μαύρα είναι κλασική αξία. Κράτησε μία ψάθινη τσάντα και φόρεσε nude πέδιλα για resort look.

@monicaainleydlv

Τotal black, ακόμη και το καλοκαίρι είναι δυνατή εμφάνιση απλά τώρα θες σανδάλια και γυαλιά για το ολοκληρώσεις σωστά.

@monicaainleydlv

Τζιν καμπάνα και σακάκι, ένα seventies look που παντα μας αρέσει. Φρόντισε να μην είναι πολύ καμπάνα το παντελόνι και αργότερα στην ζέστη βγάζεις το σακάκι και βάζεις ένα γαλάζιο η λευκό πουκάμισο.

@pernilleteisbaek

Xακί φούστα με μαύρο top, ή και χακί παντελόνι ή βερμούδα ότι έχεις συνδύασε το με μαύρα και δημιούργησε το απόλυτα safari look της πόλης. Χρυσά διακριτικά κοσμήματα ολοκληρώνουν άψογα το look.

@sandrasemburg

Satin φούστα με λευκό top, συνδυασμός για γραφείο για ποτό αλλά και για καλεσμένη σε γάμο. Προσοχή το satin υφασμα απαιτεί λεπτά κομψά παπούτσια και εσώρουχο χωρίς ραφές.

@sandrasemburg

Η ολόσωμη φόρμα με flat shoes γίνεται το κομμάτι κλειδί για αυτή την εποχή που ακόμη ο καιρός είναι περίεργος. Μπορείς να την φορέσεις με mules, sneakers, εσπαντρίγιες ή loafers.

@sandrasemburg

To lingerie φόρεμα σου συνδύασε το με flat shoes και φόρεσε το όλη μέρα από το γραφείο -αν το office code το επιτρέπει, μέχρι το βράδυ για ποτό.

Read More

And More