Στιλιστικά τρικ για να δείχνεις πιο σέξι!

Ακροβατείς σε ένα λεπτό σχοινί. Θέλεις να είσαι σέξι, δεν θέλεις να είσαι συντηρητική, θέλεις να τραβάς τα αντρικά βλέμματα, δεν θέλεις να είσαι προκλητική! Πώς να τα καταφέρεις με επιτυχία;

Φόρεσε κάτι συνηθισμένο με πρωτότυπο τρόπο

Δεν χρειάζεται να είναι κάτι κραυγαλέο, όπως το να φορέσεις ανάποδα το σακάκι σου. Μικρές αλλαγές στον τρόπο που φοριέται ένα ρούχο έχουν πολύ κομψά αποτελέσματα. Για παράδειγμα πάρε ένα λευκό αντρικό πουκάμισο, ελαφρώς μεγαλύτερο, στένεψέ το στη μέση με μια ζώνη κι εντυπωσίασε τους πάντες.
Φόρεσε κόκκινο κραγιόν
Τα χλωμά χείλη μπορεί να είναι της μόδας αλλά τίποτα δεν είναι σαν το κόκκινο κραγιόν. Χρησιμοποίησε lipliner για μια άψογη εμφάνιση και διάλεξε μια κόκκινη απόχρωση που να ταιριάζει στο δέρμα σου. Για το υπόλοιπο make up προτίμησε «ελαφρά» χρώματα καθώς τα χείλη θα πρέπει να τραβούν την προσοχή.
Βάλε καπέλο
Τίποτα δεν έλκει τα βλέμματα όσο ένα καπέλο. Θέλει όμως “κότσια” για να το φορέσει και να το υποστηρίξεις. Θέλει αυτοπεποίθηση. Επέμεινε στα κλασικά σχέδια όπως ο μπερές για να μπορέσεις να το υποστηρίξεις καλύτερα.
Βάλε υπερμεγέθη σκουλαρίκια
Αφαίρεσε οποιοδήποτε άλλο κόσμημα, τράβηξε τα μαλλιά σου πίσω και δώσε έμφαση στο πρόσωπο. Αυτό το look ταιριάζει υπέροχα με κρεμαστά σκουλαρίκια και κρίκους. Δοκίμασέ το για την νυχτερινή σου έξοδο. Σύμμαχοί σου η μάσκαρα και αν θέλεις μια λεπτή γραμμή eyeliner.
Μεταλλικές εκλάμψεις
Το μαύρο είναι super sexy χωρίς αμφιβολία, όμως ο χρυσός, ο χαλκός και το ασήμι είναι οι καλύτεροι σύμμαχοι στην προσπάθειά σου να δείχνεις λαμπερή. Προτίμησε φορέματα σε απλά σχέδια γιατί τα μεταλλικά χρώματα είναι αρκετά από μόνα τους. Δώσε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο φόρεμα κι άσε τα κοσμήματα και το μακιγιάζ να πλαισιώνουν την εμφάνιση.
Υιοθέτησε ένα εξωτικό look
Άσε το outfit σου να σε ταξιδέψει. Φέτος το καλοκαίρι τον τόνο δίνουν τα harem pants ενώ τα παρεό είναι πάντα μια chic επιλογή που δανείζεται ethnic στοιχεία και προσθέτει στοιχεία θηλυκής κομψότητας.
Φόρεσε γυαλιά
Ίσως το πλέον σέξι αξεσουάρ που μπορείς να φορέσεις είναι ένα ζευγάρι γυαλιά. Προσθέτουν μυστήριο αλλά δείχνουν σέξι ακόμα και όταν τα φοράς για να κρατάς τα μαλλιά σου.
Κάνε θεαματική… έξοδο
Η έννοια του σέξι βασίζεται στην έκπληξη. Ένα φαινομενικά απλό φόρεμα μπορεί να κερδίσει τις εντυπώσεις αν αφήνει την πλάτη ακάλυπτη. Ακόμα κι αν δεν θέλεις να δείξεις όλη την πλάτη σου μπορείς να φορέσεις κάτι με δαντέλα ή κρόσσια.
Φόρεσε μαλακά υφάσματα
Ξέχασε ό, τι λένε για τις hardcore εμφανίσεις με δερμάτινα. Φόρεσε κασμίρ, μετάξι και σουέντ. Τα υφάσματα αυτά όχι μόνο προσκαλούν το αντρικό άγγισμα αλλά σε κάνουν να νιώθεις πιο άνετη και πιο σέξι.
Παίξε κρυφτό
Δεν υπάρχει λόγος να δείξεις το στήθος σου αν μπορείς να δώσεις μόνο ένα preview. Φόρεσε υφάσματα σε nude αποχρώσεις, δώσε έμφαση στη δαντέλα και προτίμησε φορέματα που αναδεικνύουν τη φιγούρα σου χωρίς να την αποκαλύπτουν.
Μπορείς επίσης να φορέσεις ένα απλό πουκάμισο και να ανοίξεις μερικά κουμπιά. Μέχρι εκεί που το ντεκολτέ “κλείνει” πονηρά το μάτι, όχι μέχρι εκεί που φαίνεται το εσώρουχο. Όχι!

Read More

And More