Στιλιστικές ιδέες για να φορέσεις το βελούδο τις πρωινές ώρες

Κάθε χρόνο στις γιορτές το βελούδο έχει την τιμητική του. Παντελόνια, φορέματα, σακάκια αλλά και αξεσουάρ εμφανίζονται πολύ δυναμικά στα χειμερινά μας σύνολα. Την περίοδο των γιορτών όλες φοράμε βελούδινα κομμάτια που δίνουν το απαραίτητο festive mood στην εμφάνιση μας, αφού για κάποιο λόγο το velvet είναι απόλυτα “συνδεδεμένο” με το Christmas mood. Τα βελούδινα ρούχα συνήθως τα προτιμάμε και για πιο βραδινές εμφανίσεις, αλλά με το σωστό συνδυασμό μπορείς να τα χαρείς όλη την ημέρα Πάμε να δούμε μαζί τρεις τρόπους για velvet daily looks.

 

1.Tο βελούδινο σακάκι

Φόρεσε το σακάκι σου με jean παντελόνι, πρόσθεσε ζώνη και classic pumps. Έχεις μία τέλεια εμφάνιση για πρωί και πας ακόμη και στο γραφείο σου.

 

2.Το βελούδινο παντελόνι

Δώσε στο παντελόνι σου μία urban εικόνα συνδυάζοντάς το με πλεκτό και flat shoes. Φόρεσε ένα oversized πουλόβερ για ακόμη πιο cool αποτέλεσμα.

 

3.Η βελούδινη φούστα

Αν η φούστα σου είναι pastel, τότε άνετα μπορείς να τη φορέσεις το πρωί στην πόλη με ένα basic color top, πλεκτό ή shirt. Συνδύασέ την με γόβες ή ballerinas για safe αποτέλεσμα.

Read More

And More