Στιλιστικός οδηγός για γυναίκες – τι να φορέσετε με ένα δερμάτινο μπουφάν;

Συνδυάστε το δερμάτινο μπουφάν σας αρμονικά και δημιουργήστε μοναδικά outfits που ξεχωρίζουν για το στυλ και την αίσθηση ελευθερίας που σας χαρίζουν!

Total leather look και πώς θα καταφέρετε να αποκτήσετε αυτή την υπέροχη στιλιστική άποψη;

Το δερμάτινο look είναι ένα είδος ένδυσης που αγαπούν πολλοί και δεν είναι και λίγοι που το θαυμάζουν και δεν τολμούν να αγοράσουν έστω δερμάτινο τζάκετ. Μπαίνοντας όμως στο https://modivo.gr/c/gynaikes/roucha/boufan/dermatina-boufan θα έχετε την ευκαιρία να πειστείτε να αγοράσετε ακόμη και οι πιο δύσπιστοι σε αυτόν τον τομέα. Μια καλή αρχή είναι σίγουρα το δερμάτινο τζάκετ το οποίο μπορεί κάλλιστα να φορεθεί σε πολλές και διαφορετικές περιστάσεις. Δεν είναι λίγες οι γυναίκες που το φορούν ακόμη και με πολύ επίσημα ενδύματα, έτσι ώστε να δώσουν μια πιο rock νότα σε ένα outfit που δεν θέλετε να μοιάζει επιτηδευμένο. Για τις γυναίκες όμως που επενδύουν στο δερμάτινο και φορούν total leather look ακόμα και στην καθημερινότητά τους, υπάρχει μια πληθώρα σχεδίων και γενικότερα δερμάτινων ενδυμάτων για όλες τις περιστάσεις. Αν λοιπόν ανήκετε σε αυτήν την κατηγορία, ξεκινήστε αγοράζοντας ένα δερμάτινο παντελόνι και αν είστε πιο συντηρητικοί σε μαύρο χρώμα και συνδυάστε το με ένα μπουστάκι δερμάτινο που θα το καλύψετε με ένα επιβλητικό μαύρο δερμάτινο τζάκετ. Κάνοντας μια τέτοια εμφάνιση είναι σίγουρο ότι θα λάβετε πολλά σχόλια και μάλιστα θετικά.

Ποια είναι τα είδη που μπορείτε να συνδυάσετε με ένα δερμάτινο τζάκετ;

Φορώντας ένα δερμάτινο τζάκετ είναι σίγουρο ότι αισθανόμαστε από το πρώτο λεπτό πιο rock από ότι συνήθως. Αυτό συμβαίνει διότι είναι ένα είδος που το έχουμε άρρηκτα συνδέσει με την μουσική σκηνή και πιο συγκεκριμένα με την rock μουσική σκηνή. Αν λοιπόν το δικό σας στυλ είναι αρκετά κοντά με αυτού του είδους το ένδυμα, μην διστάσετε να ξεκινήσετε τις αγορές σας και να ξεκινήσετε με ένα δερμάτινο τζάκετ. Όταν το αποκτήσετε μην ξεχάσετε να προχωρήσετε και στην αγορά δερμάτινων αξεσουάρ όπως για παράδειγμα μια δερμάτινη τσάντα που θα ταιριάζει τέλεια με το καινούργιο σας τζάκετ. Ψάχνοντας για την ιδανική δερμάτινη τσάντα, μην αμελήσετε να ρίξετε μια ματιά και στο https://modivo.gr/c/gynaikes/tsantes/tsantes για να έχετε τουλάχιστον μία ιδέα για το πιο σχέδιο προτιμάτε αλλά και για το μέγεθος τσάντας που θα θέλατε να κρατάτε. Και ακριβώς επειδή οι τσάντες είναι ένα από τα φετίχ των περισσοτέρων γυναικών, βρείτε όσο περισσότερο ελεύθερο χρόνο μπορείτε για να βρείτε αυτήν που θα ταιριάζει περισσότερο με το leather look που έχετε κατά νου.

Ποια είναι τα είδη ρούχων που ταιριάζουν περισσότερο με ένα δερμάτινο τζάκετ;

Αν είστε μια γυναίκα που αγαπά το καλό και κομψό ντύσιμο, αν είστε εσείς που κάθε φορά ψάχνετε ένα καινούργιο αξεσουάρ που θα το συνδυάσετε με το καινούργιο σας δερμάτινο μπουφάν, τότε είστε σίγουρα η γυναίκα που θα αναρωτηθεί mini, midi, ή maxi – ποιο μήκος σε γυναικείο φόρεμα να διαλέξετε; Για παράδειγμα αν έχετε επιλέξει να φορέσετε το δερμάτινο σακάκι σας με ένα βαμβακερό φόρεμα για καθημερινή χρήση, επιλέξτε να τα συνδυάσετε με αθλητικά παπούτσια για ένα πιο casual look. Αν όμως έχετε αγοράσει ένα λίγο πιο επίσημο ένδυμα που μπορείτε να φοράτε με ένα δερμάτινο τζάκετ για ένα ποτό με φίλους, τότε επιλέξτε να το φορέσετε με ψηλοτάκουνες γόβες τύπου στιλέτο για να κάνετε μια εμφάνιση που θα συζητηθεί.

 

 

 

 

Read More

And More