Στην εταιρεία Aresi βρήκαμε τις τσάντες που πρέπει να κρατήσεις τώρα

Μία εμφάνιση για να είναι ολοκληρωμένη χρειάζεται απαραιτήτως το απόλυτο αξεσουάρ, την τσάντα, που ως γνωστόν είναι και το κομμάτι που μία γυναίκα δεν αποχωρίζεται ποτέ καμία εποχή του χρόνου! Οι τάσεις και τα trends κάθε σεζόν αλλάζουν και εμείς θέλουμε να είσαι πάντα ενημερωμένη, για αυτό ανακαλύψαμε για σένα την εταιρεία Aresi που μας δίνει τέλειες προτάσεις για τις τσάντες που θέλουμε να κρατήσουμε τώρα.

Η εταιρεία «Aresi» είναι αποτέλεσμα μεγάλης αγάπης για τη μόδα στα ρούχα, τα αξεσουάρ αλλά και του προσωπικού μας χώρου. Η Σαντρίν Οσκιάν, εμπνευστής  της εταιρείας Aresi, έχει καταφέρει να αποδώσει όλη αυτή την αγάπη και την εμπειρία της πάνω στις δημιουργίες της -επιλέγοντας ιδιαίτερα υλικά και πρωτότυπα σχέδια, δίνοντας προτεραιότητα στην καλαισθησία, το στυλ, τη μόδα και τη χαρά! Από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Instagram & Facebook) καθώς και από το showroom στη Γλυφάδα, έχετε τη δυνατότητα να γνωρίσετε όλα τα προϊόντα τους! Πρωτότυπα σχέδια σε τσάντες με εξαιρετικής ποιότητας υλικά, σχεδιασμένα αποκλειστικά για την εταιρεία, ιδιαίτερα κοσμήματα με έθνικ επιρροές, όπως επίσης και ρούχα που ταιριάζουν σε κάθε στυλ και περίσταση.

Φάκελος

Tον φάκελο αυτή την σεζόν δεν το κρατήσαμε με επίσημα look αφού λόγω πανδημίας μείναμε μέσα, ενώ τα casual σύνολα δώσαν την θέση τους στα glam. Η εταιρεία Αresi έχει πολλά σχέδια σε φάκελο, που ταιριάζουν άψογα με φόρμες και άνετες γραμμές, δίνοντας στο outfit τη λεπτομέρεια που θα κάνει τη διαφορά.

Κρόσσια

Με επιρροές από τη Δύση το trend αυτό, τα western κρόσσια, ήρθαν και φέτος για να διακοσμήσουν τις τσάντες μας. Τόλμησέ το και μάλιστα με χρώμα, όπως μας προτείνει η εταιρεία Αresi, και ανανέωσε το outfits σου με ένα huge trend.

Shopping bag

Oι τσάντες που κρατάμε όλη μέρα κάθε εποχή πέρα από trend! Οι shopping bags χωράνε τα πάντα και τα σχέδια της Aresi για φέτος θα σε ενθουσιάσουν. Η μαύρη είναι πάντα η πιο safe επιλογή και μία τσάντα που κρατάς όλη μέρα όλες τις εποχές.

Croco

Το croco effect στην τσάντα δίνει πάντα μία κομψότητα που σίγουρα αναζητά κάθε στιλάτη γυναίκα! Στην συλλογή της Αresi φέτος θα βρεις croco bags που θα δώσουν στα σύνολα σου τη lady like αισθητική που όλες αναζητάμε. Δοκίμασέ το.

Chain bag

Oι τσάντες με αλυσίδα είναι πάντα ψηλά στις προτιμήσεις μας για το urban style. Μπορείς να τις κρατήσεις όλη μέρα γιατί ταιριάζουν τέλεια είτε με άνετα denim σύνολα είτε με πιο θυληκές επιλογές. Δες τι σου προτείνει η εταιρεία Αresi για αυτή τη σεζόν.

Camel

Το camel είναι το χρώμα κλειδί για την τσάντα σου, αποτελεί ανεκτίμητη αξία στην ντουλάπα μας και βεβαίως είναι πάντα μέσα στις τάσεις. Διάλεξε αυτή που σου ταιριάζει με βάση το προσωπικό σου στιλ.

Χρώμα

Πάντα το χρώμα μάς ανανεώνει και οι χρωματιστές τσάντες μάς φτιάχνουν τη διάθεση. Στη συλλογή της Aresi θα ανακαλύψεις chic αποχρώσεις που θα αναβαθμίσουν με τον καλύτερο τρόπο τα σύνολά σου τώρα.

Ατζέντες

Η ατζέντα είναι απαραίτητη σε κάθε σύγχρονη γυναίκα. Στη νέα συλλογή της Αresi ανακαλύψαμε τις πιο κομψές και στιλάτες ατζέντες ντυμένες με δέρμα σε πολλά χρώματα και τέλειο μέγεθος για να την έχεις πάντα μαζί σου στην τσάντα σου!

Ανακάλυψε όλες τις δημιουργίες της εταιρείας Αresi στο Instagram και στο Facebook, όπου με ένα μήνυμα ή ένα τηλεφώνημα, βρίσκονται άμεσα στην πόρτα σου!

Aresi

Ανθέων 23, Γλυφάδα 16674

Τηλ. Επικοινωνιας : 210-9621422

Instagram: aresi_glyfada

Facebook: aresi Glyfada

E-mail: aresiglyfada@gmail.com

 

 

 

Read More

And More