Street style: Πέντε ξεχωριστές ιδέες για φθινοπωρινά looks

Αλλάζουμε σεζόν, αλλάζουμε και στιλ. Αν αναζητάς νέες στιλιστικές ιδέες, τότε συνέχισε να διαβάζεις. Προς τα κάτω θα βρεις πέντε ultra stylish σύνολα από street style εμφανίσεις στην Στοκχόλμη, τα οποία έχουν σκοπό να ανανεώσουν τις εμφανίσεις σου. Οι αυθεντίες της μόδας παραδίδουν στιλιστικά μαθήματα, κι εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να τσεκάρουμε τις εμφανίσεις τους, να τις αποθηκεύσουμε στο σκληρό μας δίσκο και να εμπλουτίσουμε το στιλ μας με ιδέες που μόνο απαρατήρητες δεν περνούν.

Extra Info: Θέλω να αφεθείς στο αψεγάδιαστο στιλ των Σκανδιναβών μιας και “παίζουν στα δάχτυλα” τη μόδα. Ναι, είναι από τις ενημερωμένες παγκοσμίως!

 

Η καλοκαιρινή σου jumpsuit μπορεί να αποκτήσεις φθινοπωρινό χαρακτήρα αν τη συνδυάσεις με ένα leather jacket στους ώμους κι ένα ζευγάρι slippers.

 

Μπορείς να αναδείξεις τη midi φούστα με sporty style, αν τη συνδυάσεις με ένα ζευγάρι sneakers κι ένα φούτερ. Κάνε το look σου ακόμα πιο ξεχωριστό με μια belt bag στη μέση.

 

Σου έχουμε αναφέρει ήδη ότι το καρό είναι το must print της σεζόν. Μην διστάσεις να το συνδυάσεις με ξεχωριστά μοτίβα, όπως πουά και snake effect.

 

Αν θέλεις να ανανεώσεις το αγαπημένο σου τζιν και να του δώσεις πιο βραδινό στιλ, φόρεσέ το με ένα bralette, ένα σακάκι κι ένα ζευγάρι slingbacks σε έντονο χρώμα.

 

Η καμπαρντίνα είναι ένα διαχρονικό πανωφόρι που αγαπάμε πολύ. Για να δείχνει πιο ενημερωμένο και fresh το σύνολό σου φόρεσέ την με μια belt bag στη μέση.

Read More

And More