Styling Class: 7 τρόποι να φορέσεις το λευκό σου πουκάμισο

Λευκό πουκάμισο: απαραίτητο, χωρίς καμία αμφιβολία. Ουδέτερο -ταιριάζει με τα πάντα, κομψό -ταιριάζει παντού, διαχρονικό -ποτέ δεν χάνει την αξία του.

Η Fashion Editor του TLIFE σήμερα μας δείχνει πως να το συνδυάσουμε. Πώς να φορέσουμε το ίδιο κομμάτι με εφτά διαφορετικούς τρόπους…

Κάνε Ρουά Ματ στο γραφείο -και όχι μόνο, με ένα Black & White look! Αφέσου στη γοητεία που αποπνέει η αντίθεση του άσπρου μαύρου και κέρδισε τις εντυπώσεις! Φόρεσε το λευκό σου πουκάμισο με μια μαύρη πένσιλ φούστα με μαύρο καλσόν και μαύρα ankle boots. Εάν θέλεις να φορέσεις κάποιο κόσμημα προτίμησε αλυσίδες σε ασημί περασμένες έξω από το γιακά.
EXTRA TIP: Νιώθεις ότι έχεις ανάγκη από λίγο χρώμα; Φόρεσε ένα κόκκινο αξεσουάρ! Προσθέτει ένα τόνο επαγγελματικότητας και αξιοπιστίας.

Θα βγεις έξω με τις φίλες σου και θέλεις να φορέσεις κάτι στιλάτο αλλά και εντυπωσιακό; Συνδύασε το λευκό πουκάμισο με μια κάπα (είναι η πιο hot τάση στα πανωφόρια του χειμώνα)! Τόλμησε να φορέσεις το καυτό σου σορτσάκι με ένα ζευγάρι εντυπωσιακά leggings.
ΕXTRA TIPS: Τα ankle boots είναι η πιο safe επένδυση του χειμώνα αφού θα είναι τάση και τις επόμενες χρονιές!

Θέλεις να δώσεις σε ένα απλό άσπρο πουκάμισο ένα fashion update να το κάνεις λίγο πιο… 2011; Συνδύασέ το με ένα ψηλόμεσο παντελόνι! Στένεψε πουκάμισο και παντελόνι στη μέση με μια ζώνη που θα δώσει στο σώμα σου σχήμα κλεψύδρας και ολοκλήρωσε με ασημένια και μαύρα αξεσουάρ! Αυτό το look μπορεί να σταθεί τόσο το πρωί όσο και το βράδυ ανάλογα με τα αξεσουάρ! Με τα σωστά παπούτσια μπορείς να το τολμήσεις στο γραφείο και με τα σωστά κοσμήματα να το αποθεώσεις στο club.
ΕXTRA TIP: Μην ξεχάσεις να φορέσεις γάντια σε στιλ όπερας (μακριά μέχρι τον αγκώνα)! Είναι τάση, είναι κομψά και φυσικά πολύ ζεστά!

To λευκό πουκάμισο είναι το καλύτερο φόντο για ένα σακάκι! Μπορείς απλώς να το φορέσεις με ένα τζιν και τα ψηλά σου μποτίνια! Μην ξεχάσεις να ανεβάσεις τα ρεβέρ του τζιν σου, προκειμένου να σώσεις πρωταγωνιστικό ρόλο στα αγαπημένα σου ψηλοτάκουνα!
EXTRA TIP: Τόλμησε να ενσωματώσεις ένα σκούφο στο look σου! Το φοράς και δίνεις στο στιλ σου μια πιο grunge αίσθηση και φυσικά μην ξεχνάς ότι δεν ταιριάζει με στιλιζαρισμένα μαλλιά.

Keep it Simple! Μπορείς να είσαι κομψή χωρίς καθόλου αξεσουάρ, χωρίς να αγοράσεις ούτε ένα κομμάτι φέτος το χειμώνα! Απλώς συνδύασε σωστά ό, τι έχεις στην ντουλάπα σου! Ένα λευκό πουκάμισο μαζί με το αγαπημένο σου τζιν είναι η πιο “σωστή” βάση! Φόρεσε από πάνω το πανωφόρι σου (προτίμησε κάτι με χρώμα) και φυσικά ένα ζευγάρι ψηλά τακούνια που θα απογειώσουν την εμφάνιση σου!
EXTRA TIP: Το καρό είναι must! Μπορείς να το φορέσεις σε πουκάμισο, κασκόλ, παλτό! Παντού!

Θέλεις να πετύχεις ένα look που να σε συντροφεύει καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας; Το λευκό πουκάμισο είναι εδώ για να σε στηρίξει! Τζιν, πουκάμισο και leather τζάκετ είναι βασικά συστατικά κάθε γυναικείας γκαρνταρόμπας!
EXTRA TIP: Φόρεσε snake skin! Όλα τα prints είναι κομψά φέτος το χειμώνα! Από το φλοράλ μέχρι τα animal, όλα παίζουν! Αλλά να ξέρεις ότι επενδύοντας σε ένα ζευγάρι snake skin γόβες ή τσαντα, δεν θα το μετανιώσεις αφού έχουν κλασσική αξία!



Εάν κινηθείς στην παλέτα των διαχρονικών κομμάτων θα έχεις καταφέρει ένα look που μπορεί να σταθεί κάθε σεζόν! Λευκό, καμηλό και μαύρο είναι ιδανικοί σύμμαχοι στην προσπάθεια να έχεις κομψούς συνδυασμούς κάθε χρονιά!
EXTRA TIP: Το καμηλό είναι το χρώμα της χρονιάς! Συνδύασε το και με σκούρο μπλε (midnight blue) ή τόλμησε ένα total καμηλό look!


Styling: Σοφία Σούζα
Φωτογραφίες: Χρήστος Πρεντουλής
Make Up: Εμανουέλα Ταγάρα
Μοντέλο: Έλλη Λιανού (WE models)


Read More

And More