Styling tip για να φορέσεις τη γούνα στις καθημερινές σου εμφανίσεις

Η θερμοκρασία έχει μειωθεί αισθητά και το κρύο σε έχει κάνει να μην θες να βγεις από το σπίτι. Πρέπει όμως να πας για δουλειά, για ψώνια, να πληρώσεις λογαριασμούς. Οι δουλειές τρέχουν! Έτσι αποφασίζεις να φορέσεις μια ζεστή γούνα και να βγεις έξω από το σπίτι. Η γούνα είναι ένα από τα αγαπημένα μας χειμερινά ρούχα γιατί είναι στιλάτη και φυσικά μας διατηρεί ζεστές. Δύσκολα λείπει από τις εμφανίσεις μας και φυσικά από τα winter trends.

Εμείς σήμερα θα σου δείξουμε ένα τέλειο styling που μπορείς να συνδυάσεις και να φορέσεις αυτό το oversized jacket. Στο tip πρωταγωνιστικό ρόλο έχει μια παστέλ γούνα, αλλά εννοείται ότι εσύ μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτή που έχεις και σε οποιοδήποτε χρώμα.

Σαν βασικά κομμάτια έχουμε ένα skinny jeans και μια γούνα, όπως σου προανέφερα. Ξέχασε για λίγο τα μαύρα και τα γκρι τοπ και επέλεξε ένα με ρίγες που θα δώσει extra style στο σύνολο. Τώρα, αυτό που θα κάνει τη διαφορά στο σύνολό σου είναι το φουλάρι ή το κασκόλ. Ξέχασε πάλι τα μονόχρωμα και τόλμησε να φορέσεις ένα λεοπάρ. Ναι, ταιριάζει τέλεια με το ριγέ μοτίβο και μπορείς να το δεις και μόνη σου προς τα κάτω.

Σε αξεσουάρ επέλεξε μαύρα για ισορροπημένο αποτέλεσμα.

Read More

And More