Styling tips από τη fashion editor για να φορέσεις ξανά το δερμάτινο κολάν

Το δερμάτινο κολάν είναι ένα κομμάτι που το έχεις στην ντουλάπα σου, αλλά ίσως έχεις σταματήσει να το φοράς το τελευταίο διάστημα. Παρόλα αυτά είναι ένα item που μπορείς να επιλέξεις στα καθημερινά σου ντυσίματα και να σε βγάλει ασπροπρόσωπη. Είναι άνετο, κολακεύει με το σωστό styling, πάει με πολλά πανωφόρια και το φοράς άνετα όλη μέρα από το, γραφείο μέχρι το ποτό σου. Πάμε λοιπόν, να δούμε μαζί τρεις fresh τρόπου να το (ξανά) φορέσεις!

1.Με oversized πουλόβερ

Φόρεσε το αγαπημένο σου large πουλόβερ που καλύπτει και τα επίμαχα σημεία (αν χρειάζεται) με το κολάν σου και black ankle boots που θα δώσουν extra πόντους στην σιλουέτα σου. Κράτησε ένα daily clutch και συνδύασε μεγάλα γυαλιά ηλίου. Αν το πλεκτό σου έχει high neck πιάσε τα μαλλιά σου από μέσα.

2.Mε hoodie και παλτό

Δημιούργησε το απόλυτο weekend style με ένα hoodie, το δερμάτινο κολάν σου, sneakers και το camel παλτό σου που θα δώσει so urban style στο όλο σύνολό σου. Κράτησε μία shoulder bag και πρόσθεσε ένα μαύρο σκουφάκι.

3.Με το σακάκι σου

Αυτό θα μπορούσε να είναι και ένα οffice look. Συνδύασε το κολάν σου με λεπτό πλεκτό, το black blazer σου και κομψά μποτάκια. Αν κρυώνεις μπορείς να προσθέσεις και ένα μαύρο blanket scarf για να μείνεις ζεστή.

Read More

And More