Styling tips : Πως ντύνεσαι ΤΩΡΑ που ο καιρός είναι άστατος!

Αυτή η περίοδος είναι η πιο περίεργη για το styling. Eπιστρέψαμε από τις διακοπές μας, έχουμε ακόμη το χαλαρό mood, αλλά ο καιρός είναι άστατος, ζέστη το πρωί, κρύο το βράδυ!

Κάθε μέρα υπάρχει αυτό το ζήτημα του τι να φορέσω σήμερα και πως να συνδυάσεις τα καλοκαιρινά σου ( δεν έχεις χειμερινά είναι στο πατάρι) ώστε να έχουν πιο φθινοπωρινό ύφος και να είμαι σωστά ντυμένη.

Σήμερα θα δούμε styling tips ώστε να είσαι έτοιμη παντός καιρού!

Μεταξωτό πουκάμισο

 

Είναι το τέλειο top για αυτή την εποχή. Έχει μακριά μανίκια που αν θες τα σηκώνεις και το ύφασμα που σου προτείνω είναι τέλειο ποιοτικά για να είσαι ok σε όλες τις θερμοκρασίες. Το βασικότερο όλων είναι ότι το top αυτό είναι διαχρονικά κομψό και μπορείς να το φορέσεις από το γραφείο αλλά και σε ένα επίσημο κάλεσμα.

Γήινα χρώματα

 

To φθινόπωρο και οι μεταβολές του καιρού δεν μας αφήνουν ξεκάθαρο mood και δύσκολα αποφασίζουμε τι χρώματα να επιλέξουμε. Τα γήινα χρώματα είναι η πιο σωστή επιλογή για τώρα. Σίγουρα ταιριάζουν σε όλα τα σκηνικά του καιρού ( ζέστη κρύο βροχή) και εσύ θα έχεις ένα σύνολο σωστό για αυτή την περίοδο.

Καλοκαιρινό φόρεμα

 

Συνδύασε το καλοκαιρινό σου φόρεμα που έχει ρομαντικό ύφος τώρα με sneakers σε ένα urban cool ύφος και δώσε μία ακόμη ευκαιρία στο αγαπημένο ρούχο των διακοπών τώρα μέσα στην πόλη.

Ελαφρύ πλεκτό

Μία ακόμη σωστή λύση για τα top είναι τα light πλεκτά με κοντό μανίκι που θα σε ζεστάνουν αν χρειαστεί αλλά επειδή είναι κοντομάνικα μπορείς να τα επιλέξεις και με πιο καλή θερμοκρασία.

Επέλεξε ένα χρωματιστό και συνδύασε το τέλεια με ένα λευκό jean.

Denim jacket

Aξεπέραστη επιλογή, πάει με όλα, το έχεις ήδη στην ντουλάπα σου και σίγουρα θα το χρειαστείς αυτές τις μέρες. Σκούρο χρώμα για να ταιριάζει και με τα πιο φθινοπωρινά σου σύνολα.

Ζακέτα

 

Βγάλτην απο την ντουλάπα βάλτην στην τσάντα σου, θα σε σώσει τις δύσκολες ώρες που αρχίζει να πέφτει η θερμοκρασία και μπορείς να την έχεις πάντα μαζί σου. Διάλεξε ένα χρώμα basic και φόρεσε την με όλα τα bottom κομμάτια σου.

Μαντήλι

Ένα μαντήλι αυτή την εποχή έχει της εξής χρήσεις: στο λαιμό για να μην κρυώσεις όταν πέφτει η θερμοκρασία και θες κάτι να σε κρατάει ζεστή, στα μαλλιά όταν αρχίζει ο αέρας και θες να τα πιάσεις κάπως ώστε να είσαι κομψή. Έχε πάντα ένα μαζί σου θα με θυμηθείς!

Blazer

To φοράς σίγουρα στο γραφείο αλλά τώρα είναι η εποχή να το συνδυάσεις και με το slip dress σου ώστε να πετύχεις το look που βλέπεις από τις influencers στο instagaram και να πάρεις πολλά like.

Tο τέλειο πανωφόρι επίσης αν είσαι καλεσμένη τώρα σε γάμο και αναρωτιέσαι τι πάρεις για από ”πάνω”.

Ο πιο σωστός συνδυασμός

Aν δεν το έχεις με το styling, αλλά έχεις τα 3 βασικά κομμάτια στην ντουλάπα σου τότε θα έχεις το απόλυτο look για αυτή την εποχή!Jean παντελόνι με λευκό πουκάμισο και loafers. Ανύτη, στιλάτη και κυρίως με το πιο ωραίο σύνολο για τώρα.

Ολόσωμη φόρμα

Τέλεια επιλογή επίσης για τώρα είναι η ολόσωμη φόρμα, που δεν χρειάζεται να σκεφτείς συνδυασμούς αφού είναι one piece look και θα σε βγάλει ασποπρόσωπη με ότι καιρό και να κάνει αφού τα έχεις όλα σε ένα.

Read More

And More