10 κανόνες για σωστό ντύσιμο στο γραφείο όταν έχει ζέστη!

Όταν ο υδράργυρος ανεβαίνει τα πράγματα δυσκολεύουν όσων αφορά το ντύσιμο στο γραφείο. Επειδή έχει πολύ ζέστη κάποια πράγματα που φοράμε για να νιώθουμε άνετες και δροσερές δεν σημαίνει ότι επιτρέπονται και στο χώρο δουλειάς πάντα βέβαια αν υπάρχει office dress code.

Σαγιονάρες καυτά shorts crop top αέρινα σχεδόν διάφανα ρούχα είναι πρώτα στην λίστα μας όταν έξω έχει καύσωνα αλλά ποτέ δεν πάνε στο γραφείο!

Το style class σήμερα αφορά αυτό το “καυτό” θέμα για το πως ντυνόμαστε στο γραφείο όταν έχει καύσωνα και θα δούμε ιδέες styling tips αλλά και τα don’t που πρέπει να αποφύγουμε αν θέλουμε να μείνουμε στην δουλειά μας!

1. Shirt dress

Το τέλειο φόρεμα για το καλοκαίρι, αέρινο και shirt style, είναι η καλύτερη λύση για το γραφείο σου και σίγουρα θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη τις δύσκολες ζεστές μέρες. Διάλεξε ένα με ωραίο pastel χρώμα και συνδύασε το με ζώνη ώστε να είσαι stylish στην δουλειά σου.

2. Oλόσωμη φόρμα

Μία ολόσωμη φόρμα είναι επίσης σωστή και άνετη λύση για την ζέστη.Το ύφος της πρέπει να είναι χαλαρό με ζώνη και crop pants όχι από ζεστό ύφασμα. Συνδύασε την με medim heel πέδιλα και διακριτικά κοσμήματα.

3.Φούστα αέρινη

Ναι ξέρω η midi φούστα είναι η αγαπημένη σου για το γραφείο αλλά αυτές τις ζεστές μέρες άστην στην ντουλάπα και βάλε μία αέρινη σε midi γραμμή επίσης. Μονόχρωμη ή με prints συνδύασε την με one color top και statement αξεσουάρ.

4. Mεταξωτό top

Aπέφυγε τα συνθετικά αυτές τις ημέρες και διάλεξε φίνα υφάσματα που αφήνουν το δέρμα να “αναπνέει”.Μετάξι είναι το πρώτο σε επιλογές αφού έχει τέλεια υφή και υπέροχη αίσθηση.

5. Άνετα παντελόνια

Τα παντελόνια πρέπει να είναι άνετα εκείνες τις ημέρες. Ψηλόμεσα και με γραμμή που δεν είναι στενή για να μπορείς να αισθάνεσαι ωραία φορώντας τα τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού αλλά και οι αγαπημένες σου zip culotte είναι σωστή λύση για τα σύνολα γραφείου όταν έχει καύσωνα.

6. Μίνι αλλά πόσο μίνι

Θες να είσαι άνετη και θες να φορέσεις mini όμως εδώ αρχίζουν τα όρια, πόσο mini πάει στο γραφείο; Υπολόγισε περίπου μία παλάμη πάνω από το γόνατο σου ιδανικά συνδύασε το με flat shoes και σίγουρα ένα broderie mini θα είναι η τέλεια λύση όταν κάνει τόση ζέστη.

7. Τα σωστά παπούτσια

Δεν φοράμε σαγιονάρες και sliders στο γραφείο όσο και να θέλουμε να είμαστε άνετες, θα πρέπει να επιλέξεις πέδιλα με χαμηλό τακούνι δερμάτινα γιατί είναι το μόνο υλικό που θα σε κάνει να νιώσεις ωραία όσο ζέστη και να έχει εκεί έξω.

8. Tailored shorts

Tα shorts επίσης απαγορεύονται στο γραφείο εκτός αν έχουν tailores γραμμή. Συνδύασε το με λευκό πουκάμισο και δημιούργησε ένα chic office σύνολο.

9. Άνετες γραμμές

Απέφυγε τα στενά τα πολύ ζεστά και τα πολύ μικρά για αυτές τις μέρες. Άνετες γραμμές που δεν ακουμπούν το σώμα είναι η σωστή επιλογή για το απόλυτα summer office style.

10. Pastel χρώματα

Ακόμη και η επιλογή των χρωμάτων παίζει ρόλο εκείνες τις ζεστές μέρες, απέφυγε τα ¨σκληρά” χρώματα και διάλεξε από την pastel παλέτα και δώσε μία ανάλαφρη αίσθηση στην εμφάνιση σου.

Read More

And More